Про компанію
Про компанію
Продукція
Продукція
Поліпшувачі та суміші
Поліпшувачі та суміші
Суміші для кондитерських виробів
Суміші для кондитерських виробів
Закваски та затемнювачі
Закваски та затемнювачі
Стабілізатори і галяретки
Стабілізатори і галяретки
Сухі креми
Сухі креми
Декори
Декори
Рецептури
Рецептури
Події та майстер-класи
Події та майстер-класи
Фотогалерея
Фотогалерея
Фірми-партнери
Фірми-партнери
Каталог продукції
Поліпшувачі та суміші
Суміші для кондитерських виробів
Закваски та затемнювачі
Стабілізатори і галяретки
Сухі креми
Декори
Про компанію
Продукція
Рецептури
Події та майстер-класи
Фотогалерея
Фірми-партнери
Поліпшувачі та суміші
Поліпшувач ОЛІМПІУМ Н / 0,15 – 0,4% / комплексний
Поліпшувач ОЛІМПІУМ Е / 0,05 – 0,15% / ензимний універсальний
Поліпшувач ОЛІМПІУМ К / 0,3 – 0,5% / для борошна з короткорваною клейковиною
Поліпшувач ОЛІМПІУМ С / 0,1 – 0,3% / універсальний
Поліпшувач ОЛІМПІУМ Ф (фрост) / 1,5 – 3,0% / для технології швидкого заморожування та відкладеного випікання
Поліпшувач ОЛІМПІУМ О / 0,3 – 0,5% / для інтенсифікації технологічних процесів, для забезпечення об’єму, формостійкості (стресостійкості) тістових заготовок
Поліпшувач ОЛІМПІУМ СВІЖІСТЬ / 0,1 – 0,3 % / продовження свіжості готової продукції та забезпечення об’єму
Поліпшувач ОЛІМПІУМ ЖИТНІЙ / 0,7 – 1,0 % / для виробництва виробів із суміші житнього та пшеничного борошна
Поліпшувач ОЛІМПІУМ ЗДОБА ПАСКА 10% / для виробництва ПАСОК та дріжджових здобних виробів
Поліпшувач ОЛІМПІУМ ЗДОБА 1 % / для виробництва дріжджових здобних виробів
Суміш суха ОЛІМПІУМ ЗДОБА ПАНЕТТОНЕ 50% / для виробництва традиційного італійського ПАНЕТТОНЕ
Поліпшувач ОЛІМПІУМ ЗДОБА СОФТ 3% / для виробництва високорецептурних здобних виробів
Поліпшувач ОЛІМПІУМ БРОТ / 1% / для виробництва тостового хліба, булочок для гамбургерів та «хот-догів»
Поліпшувач ОЛІМПІУМ РОП / 0,2 – 0,5% / від картопляної хвороби та гливкості хліба
Поліпшувач ОЛІМПІУМ ТОСТ / 10% / для виробництва тостового хліба, булочок для гамбургерів та «хот-догів»
ЗАСІБ ПРОТИ ПЛІСНЯВИ / 0,1 – 0,4% / для запобігання та боротьби з пліснявінням і «картопляною хворобою» хліба
Суміш БОРОДИНСЬКА 15%, БОРОДИНСЬКА Е 15% / для виробництва традиційних житніх хлібів типу «Український», «Литовський», «Балтійський», «Шведський»
Суміш ГРЕЧАНА 20% / містить спеціально підготовлене гречане борошно
Суміш ГРЕЧАНА ЕКСТРА 20% / з додаванням карамелізованої цибулі «кріспі»
Суміш КУКУРУДЗЯНА 20% / кукурудзяне борошно з додаванням кукурудзяноъ крупки, насіння соняшника та льону, збагачена куркумою
[
1
]
2
>
>>