Поліпшувач Олімпіум О розроблено спеціально для інтенсифікації технологічних процесів, для забезпечення формостійкості (стресостійкості) тістових заготовок, максимального збільшення об’єму і подовження свіжості та м’якості готових виробів.
Завантажити рецептуриЗавдяки застосуванню інноваційного складу та оптимальної композиції, поліпшувач Олімпіум О забезпечує досконалий клейковинний каркас, покращує стресостійкість тістових заготовок (формування) під час бродіння та випікання, покращує зовнішній вигляд і об’єм готового продукту, забезпечує хрустку скоринку і виражені надрізи, подовжує свіжість і м'якість готових виробів до 5 днів
Використання Олімпіум О гарантує хорошу формостійкість заготовок та відмінну якість м’якушки при виробництві хліба, зокрема подового
Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Дозування: | 0,3-0,5% |
Склад: | борошно пшеничне в/c, борошно соєве, антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза, ліпаза) |
Маса нетто: | 10 kg (кг) ℮ / 5 kg (кг) ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75% |