Події та майстер-класи

Технологами ТзОВ "Олімпіум" на базі сучасної демонстраційної лабораторії у місті Львів, було проведено семінар та дегустацію виробів з використанням продуктів  виробництва ТзОВ "Олімпіум" для клієнтів нашого партнера КМБП "Тріал" (Донецька область). В рамках семінару презентовано наші новинки - поліпшувач "Олімпіум-К" та "Сухі вершки".

Поліпшувач Олімпіум-К призначений для борошна з короткорваною клейковиною. Дозволяє покращити якість клейковинного каркасу та пришвидшити процес його формування. Забезпечує виробництво хлібобулочних виробів більшого об´єму та правильної форми.

Збиті вершки це вдалий вибір для начинки кондитерських виробів (тортів, тістечок, кексів тощо), також можна використовувати для десертів з фруктами, карамеллю, шоколадом.

 

19-20 лютого 2018 року ТзОВ «Олімпіум» провело кондитерський семінар з ціллю демонстрації власних продуктів у готових виробах.

В семінарі брали участь наступні підприємства:

Лео-Сіті (м. Калуш), Ізумруд (м. Вінниця), Бі-Трейд (м.Дніпро), ПП Гірник (м.Дрогобич)

Продемонстровано вироби - торт "Екзотика", торт "Суфле", тарта "Яблучна", гель гарячого приготування, помадка, суміші для приготування печива "Американо".

 

 

25-26 жовтня 2017 року технологами компанії ТзОВ "Олімпіум" проведено майстер-клас та дегустацію хлібобулочних та кондитерських виробів з використанням ігридієнтів виробництва ТзОВ "Олімпіум" для наших партнерів КМБП "Тріал" (м. Краматорськ), ТОВ "Центр пекарів "Аріанта" (м. Львів) та їхніх клієнтів.

Олімпіум-Роп - поліпшувач хлібопекарський, спеціально розроблений

засіб проти картопляної хвороби та гливкості хліба.

Желе з нейтральним смаком. Чудово підходить для оздоблення тортів з фруктами.

Особливо користується попитом у літній період.

 

ТОВ "Олімпіум" вітає Вас з наступаючими Великодніми святами та пропонує спробувати Панетон за наступною рецептурою

 

Назва сировини

Кількість,кг

Борошно пшеничне в/с

0,900

Суміш «Пампушок 10%»

0,100

Дріжджі пресовані

0,100

Цукор білий

0,260

Жовтки

0,100

Маргарин

0,200

Молоко сухе 25%

0,020

Родзинка

0,200

Суміш цукатів

0,200

Ванільний цукор

0,002

Суха клейковина

0,020

Вода

≈0,250

Оздоблення

 

Помадка цукрова

0,170

Вода

0,050

Технологія приготування

Тісто готують безопарним способом із всієї кількості борошна, суміші «Пампушок», води, дріжджів і додаткової сировини. Початкова температура тіста 29-31°С., тривалість бродіння 90-120 хв. Через 30-40хв. після замішування потрібно зробити обминання тіста. Виброджене тісто поділяють на тістові заготовки відповідної ваги, округлюють, укладають у форми і подають на остаточне вистоювання у ферментаційну камеру при температурі 32-36°С і відносній вологості  повітря 75-80%. Тривалість вистоювання сформованих тістових заготовок становить 120-150 хв., залежно від маси виробу. Випікають при температурі 180-190°С протягом 15-25 хв. залежно від маси виробу. Охолоджені вироби покривають  цукровою помадкою.

Приготування помадки .

У суху суміш додати кип’ячену  охолоджену воду, розмішати міксером до однорідної консистенції. Задекорувати поверхню виробу і залишити до повного застигання.

Підпишіться на розсилку
Дізнайтесь першими про наші спецпропозиції, майстер-класи та новини!