Події та майстер-класи

25-26 жовтня 2017 року технологами компанії ТзОВ "Олімпіум" проведено майстер-клас та дегустацію хлібобулочних та кондитерських виробів з використанням ігридієнтів виробництва ТзОВ "Олімпіум" для наших партнерів КМБП "Тріал" (м. Краматорськ), ТОВ "Центр пекарів "Аріанта" (м. Львів) та їхніх клієнтів.

Олімпіум-Роп - поліпшувач хлібопекарський, спеціально розроблений

засіб проти картопляної хвороби та гливкості хліба.

Желе з нейтральним смаком. Чудово підходить для оздоблення тортів з фруктами.

Особливо користується попитом у літній період.

 

ТОВ "Олімпіум" вітає Вас з наступаючими Великодніми святами та пропонує спробувати Панетон за наступною рецептурою

 

Назва сировини

Кількість,кг

Борошно пшеничне в/с

0,900

Суміш «Пампушок 10%»

0,100

Дріжджі пресовані

0,100

Цукор білий

0,260

Жовтки

0,100

Маргарин

0,200

Молоко сухе 25%

0,020

Родзинка

0,200

Суміш цукатів

0,200

Ванільний цукор

0,002

Суха клейковина

0,020

Вода

≈0,250

Оздоблення

 

Помадка цукрова

0,170

Вода

0,050

Технологія приготування

Тісто готують безопарним способом із всієї кількості борошна, суміші «Пампушок», води, дріжджів і додаткової сировини. Початкова температура тіста 29-31°С., тривалість бродіння 90-120 хв. Через 30-40хв. після замішування потрібно зробити обминання тіста. Виброджене тісто поділяють на тістові заготовки відповідної ваги, округлюють, укладають у форми і подають на остаточне вистоювання у ферментаційну камеру при температурі 32-36°С і відносній вологості  повітря 75-80%. Тривалість вистоювання сформованих тістових заготовок становить 120-150 хв., залежно від маси виробу. Випікають при температурі 180-190°С протягом 15-25 хв. залежно від маси виробу. Охолоджені вироби покривають  цукровою помадкою.

Приготування помадки .

У суху суміш додати кип’ячену  охолоджену воду, розмішати міксером до однорідної консистенції. Задекорувати поверхню виробу і залишити до повного застигання.

Технолог хлібопекарського та кондитерського виробництва

ТзОВ «Олімпіум» запрошує на роботу технолога хлібопекарського та кондитерського виробництва.

Вимоги:

  • Досвід роботи від 1 року
  • Вміння приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
  • Знання технологічного процесу
  • Готовність до відряджень
  • Організованість
  • Бажаний досвід водіння та наявність авто

Умови роботи:

  • Працевлаштування згідно КЗпП України
  • Корпоративний зв’язок
  • Навчання за рахунок компанії
  • Компенсація витрат на паливо

Обов’язки:

  • Розробка нових видів продукції (рецептур)
  • Запуск та опрацювання на виробництві замовника продукції компанії, внесення коректування рецептури по результатам проведеної роботи
  • Технологічна підтримка клієнтів
  • Проведення майстер-класів, семінарів.

ТОВ "Олімпіум" презентує нову суміш для приготування хлібу "Бородинського" яка надає можливість приготувати тісто однофазним способом , виключаючи процес приготування закваски та заварювання борошна і солоду та отримати хліб зі смаком та ароматом властивим традиційним хлібам даного виду.

Компанія ТзОВ "Олімпіум" провела семінар та показовий майстер-клас за участі технологів Спілки Пекарських Центрів та організацій представників. Представлено нові продукти ТзОВ "Олімпіум" - хлібопекарські суміші "Драйкорн" та "Здоров′я". Окрім того, відпрацьовано кондитерську програму на нових рецептурах з використанням інгридієнтів котрі уже успішно реалізовуються.

 

25-26 жовтня на базі тенологічної лабораторії наших партнерів ТОВ "Гранде Дольче" у м.Київ, компанія ТОВ "Олімпіум" провела практичний майстер-клас та дегустацію готових виробів, приготованих за допомогою інгридієнтів виробництва ТОВ "Олімпіум":

 

- тостовий хліб (білий та темний)

- булки для гамбургерів та хот-догів

- хлібобулочні вироби з використанням затемнювача

- гречані хлібобулочні вироби

- хлібобулочні вироби з використанням морквяної суміші

- пампушки

- здобні булки

- ванільні крема холодного способу приготування

- мафіни класичні та шоколадні

- печиво американо

- желе плодово-ягідне

 

Підпишіться на розсилку
Дізнайтесь першими про наші спецпропозиції, майстер-класи та новини!