для виготовлення булочних, здобних, пасхальних високорецептурних виробів
Завантажити рецептуриПереваги:
- продовжує свіжість виробів
- поліпшує смак і аромат готових виробів, надає виробу жовтого забарвлення
- скорочує процес бродіння тіста, поліпшує формостійкість тістових заготовок, збільшує об’єм готових виробів
- сприяє отриманню рівномірної пористості та стабільної якості для виробів
Використання «Олімпіум Здоба СОФТ 3%» дозволяє скоротити тривалий процес виробництва пасок та панетонів порівняно з традиційним методом, не втрачаючи якості готових виробів, полегшує процес роботи з тістом. Спеціально підібрані ароматичні компоненти (ваніль, ром, масло) в поєднанні з фруктовими цукатами та родзинками надають кінцевому продукту неповторних як смакових, так і ароматних ноток.
Склад: | клейковина пшенична суха, сироватка суха молочна, емульгатор лактилат натрію, ароматизатор ванільно–вершковий, барвники: бета-каротин, куркума, ензими (мальтогенна амілаза, ксиланаза, ліпаза), антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300). |
Маса нетто: | 10,0 kg(кг) |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75% |