Поліпшувач "Олімпіум-Здоба"

Поліпшувач "Олімпіум-Здоба"

Поліпшувач для виробництва дріжджових здобних виробів.

Завантажити рецептури

Позитивно впливає на збереження свіжості готових виробів, еластичність та пористість мякушки, привабливий колір скоринки.

Дозування: 1,0% на 100 кг борошна
Склад: борошно пшеничне в/г, окислювач аскорбінова кислота, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза, ліпаза)
Енергетична цінність: 1 356,0 kJ(кДж)/324,4 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 10,4г, жири - 1,3г, вуглеводи – 72,1г
Маса нетто: 1 кг - 1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75%