Поліпшувач комплексний Олімпіум Н для виробництва всіх видів пшеничних хлібобулочних виробів, особливо рекомендується для борошна зі зниженими хлібопекарними властивостям
Завантажити рецептуриЗастосування:
поліпшувач вноситься в сухому вигляді разом з борошном, як в опару так і в тісто.
При дозуванні більше ніж 0,25% до маси борошна найкращого результату буде досягнуто за
умови внесення поліпшувача рівними частинами в опару та тісто.
Технологія приготування
Тісто для виробництва хліба можна готувати безопарним і опарним способом з борошна
пшеничного. В діжу просіюють борошно, вносять розведені дріжджі, теплу воду і готують
опару температурою 28-30 С. Опара бродить 2-2,5 год. Готовність опари визначають по
об’єму та кислотності. До готової опари додають решту борошна та сировини згідно
рецептури і замішують тісто. Готове тісто виброджують 30хв. і формують тістові заготовки.
Час випікання хліба масою 0,5 кг 30 хв. при температурі пекарної камери 220-240 °С в
залежності від конструктивних особливостей печі.
Застосування поліпшувача ОЛІМПІУМ Н забезпечує наступні параметри:
Рекомендоване дозування:
Дозування: | від 0,15 - 0,4 % на 100 кг борошна |
Склад: | борошно пшеничне в/c, емульгатор панодан (Е472е), антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), цукор-пудра |
Енергетична цінність: | 1346,4 kJ (кДж)/ 322,1 kcal (ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири – 2,4 g(г), з них насичені жирні кислоти 1,2 g(г) ; вуглеводи –72,6 g(г), з них цукри-4,7 g(г); білки – 10,1 g(г) |
Маса нетто: | 10 kg (кг) ℮ / 5 kg (кг) ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |