Події та майстер-класи

Шановні клієнти! У зв'язку з епідемією семінар переноситься. Будьте здорові!

До вашої уваги семінар у записі: 



На семінарі буде представлена технологія прискореного виробництва
ПАСКИ-ПАНЕТТОНЕ з використанням продукту поліпшувач
ОЛІМПІУМ ЗДОБА ПАСКА, який дозволяє отримати:

  • чудовий об’єм виробів та ніжну структуру
  • м’якість більше 4 тижнів
  • рівну поверхню виробів
  • приємний золотистий колір м’якушки

неповторний аромат ромової ванілі з нотками вершкового масла

Будуть представлені також наступні новинки продукції:

  • Олімпіум Здоба – пісні булочки (без яйця та тваринного жиру)
  • СУМІШ «КАРТОПЛЯНА» (ТзОВ «ОЛІМПІУМ»)
  • Булочки здобні з шарлоткою від ТзОВ «Яра-Фуд»

Кожен учасник отримає чудовий Великодній настрій в компанії колег та комплект
взірців для тестування:
- Олімпіум Здоба Паска / Олімпіум Здоба
- Цукрові помадки (біла, банан, полуниця, м’ята)
- Суміш Картопляну
- Ябучну шарлотку


Початок семінару: об 11.00
Тривалість семінару: 11.00 – 15.00
11.00 - початок семінару . Презентація ТзОВ «ОЛІМПІУМ» (коференц-зал)
11.30 – 14.30 - практичні випічки в лабораторії. Обговорення
14.30 – 15.00 – обід на фірмі (комплімент від фірми ТзОВ «ОЛІМПІУМ»)

Шановні партнери,

З метою стимулювання тенденції росту продажів продуктів ТзОВ «Олімпіум» пропонуємо Вам наступну «Акційну програму з 01.02.2019р. по 28.02.2019р»

При одноразовій кількості замовлення одного з продуктів ТзОВ «ОЛІМПІУМ» пропонуємо акційні товари з нижче вказаного переліку:

 

 

 

Технологами ТзОВ "Олімпіум" на базі сучасної демонстраційної лабораторії у місті Львів, було проведено семінар та дегустацію виробів з використанням продуктів  виробництва ТзОВ "Олімпіум" для клієнтів нашого партнера КМБП "Тріал" (Донецька область). В рамках семінару презентовано наші новинки - поліпшувач "Олімпіум-К" та "Сухі вершки".

Поліпшувач Олімпіум-К призначений для борошна з короткорваною клейковиною. Дозволяє покращити якість клейковинного каркасу та пришвидшити процес його формування. Забезпечує виробництво хлібобулочних виробів більшого об´єму та правильної форми.

Збиті вершки це вдалий вибір для начинки кондитерських виробів (тортів, тістечок, кексів тощо), також можна використовувати для десертів з фруктами, карамеллю, шоколадом.

 

Підпишіться на розсилку
Дізнайтесь першими про наші спецпропозиції, майстер-класи та новини!