25-26 жовтня 2017 року технологами компанії ТзОВ "Олімпіум" проведено майстер-клас та дегустацію хлібобулочних та кондитерських виробів з використанням ігридієнтів виробництва ТзОВ "Олімпіум" для наших партнерів КМБП "Тріал" (м. Краматорськ), ТОВ "Центр пекарів "Аріанта" (м. Львів) та їхніх клієнтів.
Олімпіум-Роп - поліпшувач хлібопекарський, спеціально розроблений
засіб проти картопляної хвороби та гливкості хліба.
Желе з нейтральним смаком. Чудово підходить для оздоблення тортів з фруктами.
Особливо користується попитом у літній період.
ТОВ "Олімпіум" вітає Вас з наступаючими Великодніми святами та пропонує спробувати Панетон за наступною рецептурою
Назва сировини |
Кількість,кг |
Борошно пшеничне в/с |
0,900 |
Суміш «Пампушок 10%» |
0,100 |
Дріжджі пресовані |
0,100 |
Цукор білий |
0,260 |
Жовтки |
0,100 |
Маргарин |
0,200 |
Молоко сухе 25% |
0,020 |
Родзинка |
0,200 |
Суміш цукатів |
0,200 |
Ванільний цукор |
0,002 |
Суха клейковина |
0,020 |
Вода |
≈0,250 |
Оздоблення |
|
Помадка цукрова |
0,170 |
Вода |
0,050 |
Технологія приготування
Тісто готують безопарним способом із всієї кількості борошна, суміші «Пампушок», води, дріжджів і додаткової сировини. Початкова температура тіста 29-31°С., тривалість бродіння 90-120 хв. Через 30-40хв. після замішування потрібно зробити обминання тіста. Виброджене тісто поділяють на тістові заготовки відповідної ваги, округлюють, укладають у форми і подають на остаточне вистоювання у ферментаційну камеру при температурі 32-36°С і відносній вологості повітря 75-80%. Тривалість вистоювання сформованих тістових заготовок становить 120-150 хв., залежно від маси виробу. Випікають при температурі 180-190°С протягом 15-25 хв. залежно від маси виробу. Охолоджені вироби покривають цукровою помадкою.
Приготування помадки .
У суху суміш додати кип’ячену охолоджену воду, розмішати міксером до однорідної консистенції. Задекорувати поверхню виробу і залишити до повного застигання.
Технолог хлібопекарського та кондитерського виробництва
ТзОВ «Олімпіум» запрошує на роботу технолога хлібопекарського та кондитерського виробництва.
Вимоги:
Умови роботи:
Обов’язки:
ТОВ "Олімпіум" презентує нову суміш для приготування хлібу "Бородинського" яка надає можливість приготувати тісто однофазним способом , виключаючи процес приготування закваски та заварювання борошна і солоду та отримати хліб зі смаком та ароматом властивим традиційним хлібам даного виду.
Компанія ТзОВ "Олімпіум" провела семінар та показовий майстер-клас за участі технологів Спілки Пекарських Центрів та організацій представників. Представлено нові продукти ТзОВ "Олімпіум" - хлібопекарські суміші "Драйкорн" та "Здоров′я". Окрім того, відпрацьовано кондитерську програму на нових рецептурах з використанням інгридієнтів котрі уже успішно реалізовуються.
25-26 жовтня на базі тенологічної лабораторії наших партнерів ТОВ "Гранде Дольче" у м.Київ, компанія ТОВ "Олімпіум" провела практичний майстер-клас та дегустацію готових виробів, приготованих за допомогою інгридієнтів виробництва ТОВ "Олімпіум":
- тостовий хліб (білий та темний)
- булки для гамбургерів та хот-догів
- хлібобулочні вироби з використанням затемнювача
- гречані хлібобулочні вироби
- хлібобулочні вироби з використанням морквяної суміші
- пампушки
- здобні булки
- ванільні крема холодного способу приготування
- мафіни класичні та шоколадні
- печиво американо
- желе плодово-ягідне