Події та майстер-класи

Желе з нейтральним смаком. Чудово підходить для оздоблення тортів з фруктами.

Особливо користується попитом у літній період.

 

ТОВ "Олімпіум" вітає Вас з наступаючими Великодніми святами та пропонує спробувати Панетон за наступною рецептурою

 

Назва сировини

Кількість,кг

Борошно пшеничне в/с

0,900

Суміш «Пампушок 10%»

0,100

Дріжджі пресовані

0,100

Цукор білий

0,260

Жовтки

0,100

Маргарин

0,200

Молоко сухе 25%

0,020

Родзинка

0,200

Суміш цукатів

0,200

Ванільний цукор

0,002

Суха клейковина

0,020

Вода

≈0,250

Оздоблення

 

Помадка цукрова

0,170

Вода

0,050

Технологія приготування

Тісто готують безопарним способом із всієї кількості борошна, суміші «Пампушок», води, дріжджів і додаткової сировини. Початкова температура тіста 29-31°С., тривалість бродіння 90-120 хв. Через 30-40хв. після замішування потрібно зробити обминання тіста. Виброджене тісто поділяють на тістові заготовки відповідної ваги, округлюють, укладають у форми і подають на остаточне вистоювання у ферментаційну камеру при температурі 32-36°С і відносній вологості  повітря 75-80%. Тривалість вистоювання сформованих тістових заготовок становить 120-150 хв., залежно від маси виробу. Випікають при температурі 180-190°С протягом 15-25 хв. залежно від маси виробу. Охолоджені вироби покривають  цукровою помадкою.

Приготування помадки .

У суху суміш додати кип’ячену  охолоджену воду, розмішати міксером до однорідної консистенції. Задекорувати поверхню виробу і залишити до повного застигання.

Технолог хлібопекарського та кондитерського виробництва

ТзОВ «Олімпіум» запрошує на роботу технолога хлібопекарського та кондитерського виробництва.

Вимоги:

  • Досвід роботи від 1 року
  • Вміння приготування хлібобулочних та кондитерських виробів
  • Знання технологічного процесу
  • Готовність до відряджень
  • Організованість
  • Бажаний досвід водіння та наявність авто

Умови роботи:

  • Працевлаштування згідно КЗпП України
  • Корпоративний зв’язок
  • Навчання за рахунок компанії
  • Компенсація витрат на паливо

Обов’язки:

  • Розробка нових видів продукції (рецептур)
  • Запуск та опрацювання на виробництві замовника продукції компанії, внесення коректування рецептури по результатам проведеної роботи
  • Технологічна підтримка клієнтів
  • Проведення майстер-класів, семінарів.

ТОВ "Олімпіум" презентує нову суміш для приготування хлібу "Бородинського" яка надає можливість приготувати тісто однофазним способом , виключаючи процес приготування закваски та заварювання борошна і солоду та отримати хліб зі смаком та ароматом властивим традиційним хлібам даного виду.

Компанія ТзОВ "Олімпіум" провела семінар та показовий майстер-клас за участі технологів Спілки Пекарських Центрів та організацій представників. Представлено нові продукти ТзОВ "Олімпіум" - хлібопекарські суміші "Драйкорн" та "Здоров′я". Окрім того, відпрацьовано кондитерську програму на нових рецептурах з використанням інгридієнтів котрі уже успішно реалізовуються.

 

25-26 жовтня на базі тенологічної лабораторії наших партнерів ТОВ "Гранде Дольче" у м.Київ, компанія ТОВ "Олімпіум" провела практичний майстер-клас та дегустацію готових виробів, приготованих за допомогою інгридієнтів виробництва ТОВ "Олімпіум":

 

- тостовий хліб (білий та темний)

- булки для гамбургерів та хот-догів

- хлібобулочні вироби з використанням затемнювача

- гречані хлібобулочні вироби

- хлібобулочні вироби з використанням морквяної суміші

- пампушки

- здобні булки

- ванільні крема холодного способу приготування

- мафіни класичні та шоколадні

- печиво американо

- желе плодово-ягідне

 

Шановні партнери,

Товариство з обмеженою відповідальністю «ОЛІМПІУМ» висловлює Вам щиру вдячність за багаторічну та взаємовигідну співпрацю. Ми розраховуємо на подальший активний розвиток між нашими фірмами.

З метою збільшення реалізації та розширення асортименту продукції ТМ «ОЛІМПІУМ», ТзОВ «ОЛІМПІУМ» прийняло рішення встановити систему преміювання технологів або торгових представників за роботу по впровадженню та розширенню асортименту продукції ТзОВ «ОЛІМПІУМ» на підприємствах в підпорядкованих регіонах.

Система преміювання запроваджується в цілях посилення мотивації працівників, їх матеріального стимулювання за добросовісне та якісне виконання поставлених перед ними завдань, забезпечення належного рівня технологічної підтримки. 

Загальні положення преміювання:

1.Преміювання працівників підприємства здійснюється відповідно до їх особистого вкладу за залучення нового клієнта по реалізації продукції ТзОВ «ОЛІМПІУМ» у сумі 250 грн.  Додатково, до уваги для визначення сукупного розміру премії береться розширення товарної номенклатури ТзОВ «ОЛІМПІУМ» у діючих  клієнтів.

2.Встановлюється сума премії у розмірі 1% від суми реалізованої продукції новим та діючим клієнтам по відпускних цінах ТзОВ «ОЛІМПІУМ».

3.Сума премії виплачується поквартально виключно на основі щомісячного поданого звіту.

4.Щомісячний звіт, надсилається на електронні адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,  tk@Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  за підписом керівника підприємства.

5.Строк дії системи преміювання встановлюється на термін з 01.09.2016р. по 31.12.2017р.

 

Підпишіться на розсилку
Дізнайтесь першими про наші спецпропозиції, майстер-класи та новини!