Поліпшувач ОЛІМПІУМ К / 0,3 – 0,5% / для борошна з короткорваною клейковиною

Поліпшувач ОЛІМПІУМ К / 0,3 – 0,5% / для борошна з короткорваною клейковиною

Поліпшувач Олімпіум К призначений для борошна з короткорваною клейковиною. Дозволяє покращити якість клейковинного каркасу та пришвидшити процес його формування. Забезпечує виробництво хлібобулочних виробів більшого об ́єму та правильної форми.

Завантажити рецептури

Переваги застосування поліпшувача ОЛІМПІУМ К:

  • покращує якість клейковинного каркасу
  • підвищується газоутримуюча здатність
  • прискорюється формування клейковинного каркасу тіста
  • при переробці занадто «сильного» борошна або борошна із клейковиною, що рветься, дозволяє отримати хороший об’єм виробів
  • додається в сухому вигляді до борошна перед замісом.

Продукт може містити сліди алергенів:

молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом

Дозування: 0,3-0,5%
Склад: борошно пшеничне в/с,карбонат кальцію, емульгатор панодан (Е472 е), антиоксиданти: аскорбінова кислота (Е 300), L-цистеїн, ензими ( альфа-амілаза, ксиланаза)
Маса нетто: 10 kg (кг) ℮ / 5 kg (кг) ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75%