Поліпшувач Олімпіум К призначений для борошна з короткорваною клейковиною. Дозволяє покращити якість клейковинного каркасу та пришвидшити процес його формування. Забезпечує виробництво хлібобулочних виробів більшого об ́єму та правильної форми.
Завантажити рецептуриПереваги:
Дозування: | 0,3-0,5% |
Склад: | борошно пшеничне в/с,карбонат кальцію, емульгатор панодан (Е472 е), антиоксиданти: аскорбінова кислота (Е 300), L-цистеїн, ензими ( альфа-амілаза, ксиланаза). |
Енергетична цінність: | 808,4 kJ(кДж) /193,4 kcal (ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири- 8,5 g(г), з них насичені жирні кислоти -7,8 g(г); вуглеводи – 32,0g(г),з них цукри- 0,8g(г); білки – 4,6 g(г) |
Маса нетто: | 10 kg (кг) ℮ / 5 kg (кг) ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75% |