Поліпшувач «Олімпіум К»

Поліпшувач «Олімпіум К»

Поліпшувач Олімпіум К призначений для борошна з короткорваною клейковиною. Дозволяє покращити якість клейковинного каркасу та пришвидшити процес його формування. Забезпечує виробництво хлібобулочних виробів більшого об´єму та правильної форми.

Завантажити рецептури

Поліпшувач Олімпіум-К підвищує набухання клейковини, збільшує її розтяжність та пластичність, внаслідок чого зростає газоутримувальна здатність тіста, збільшується об´єм хліба. Забезпечує виробництво хлібобулочних виробів більшого об´єму та правильної форми, за рахунок покращення еластичності м’якушки подовжує термін зберігання готової продукції.

Дозування: 0,3-0,5%
Склад: борошно пшеничне в/г, карбонат кальцію, емульгатор панодан (Е472 е), аскорбінова кислота (Е 300), L-цистеїн, ензими ( альфа-амілаза, ксиланаза, ліпаза). Без ГМО.
Енергетична цінність: 808,4 kJ(кДж) /193,4 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 4,6 g(г); жири- 8,5 g(г); вуглеводи – 32,0 g(г)
Маса нетто: 10 кг - 1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75%