Поліпшувач «Олімпіум К»

Поліпшувач «Олімпіум К»

Поліпшувач Олімпіум К призначений для борошна з короткорваною клейковиною. Дозволяє покращити якість клейковинного каркасу та пришвидшити процес його формування. Забезпечує виробництво хлібобулочних виробів більшого об ́єму та правильної форми.

Завантажити рецептури

Переваги:

  • покращує якість клейковинного каркасу
  • підвищується газоутримуюча здатність
  • прискорюється формування клейковинного каркасу тіста
  • при переробці занадто «сильного» борошна або борошна із клейковиною, що рветься, дозволяє отримати хороший об’єм виробів
  • додається в сухому вигляді до борошна перед замісом
Дозування: 0,3-0,5%
Склад: борошно пшеничне в/с,карбонат кальцію, емульгатор панодан (Е472 е), антиоксиданти: аскорбінова кислота (Е 300), L-цистеїн, ензими ( альфа-амілаза, ксиланаза).
Енергетична цінність: 808,4 kJ(кДж) /193,4 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири- 8,5 g(г), з них насичені жирні кислоти -7,8 g(г); вуглеводи – 32,0g(г),з них цукри- 0,8g(г); білки – 4,6 g(г)
Маса нетто: 10 kg (кг) ℮ / 5 kg (кг) ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75%