Шановні клієнти! У зв'язку з епідемією семінар переноситься. Будьте здорові!
До вашої уваги семінар у записі:
На семінарі буде представлена технологія прискореного виробництва
ПАСКИ-ПАНЕТТОНЕ з використанням продукту поліпшувач
ОЛІМПІУМ ЗДОБА ПАСКА, який дозволяє отримати:
неповторний аромат ромової ванілі з нотками вершкового масла
Будуть представлені також наступні новинки продукції:
Кожен учасник отримає чудовий Великодній настрій в компанії колег та комплект
взірців для тестування:
- Олімпіум Здоба Паска / Олімпіум Здоба
- Цукрові помадки (біла, банан, полуниця, м’ята)
- Суміш Картопляну
- Ябучну шарлотку
Початок семінару: об 11.00
Тривалість семінару: 11.00 – 15.00
11.00 - початок семінару . Презентація ТзОВ «ОЛІМПІУМ» (коференц-зал)
11.30 – 14.30 - практичні випічки в лабораторії. Обговорення
14.30 – 15.00 – обід на фірмі (комплімент від фірми ТзОВ «ОЛІМПІУМ»)
Шановні партнери,
З метою стимулювання тенденції росту продажів продуктів ТзОВ «Олімпіум» пропонуємо Вам наступну «Акційну програму з 01.02.2019р. по 28.02.2019р»
При одноразовій кількості замовлення одного з продуктів ТзОВ «ОЛІМПІУМ» пропонуємо акційні товари з нижче вказаного переліку:
Технологами ТзОВ "Олімпіум" на базі сучасної демонстраційної лабораторії у місті Львів, було проведено семінар та дегустацію виробів з використанням продуктів виробництва ТзОВ "Олімпіум" для клієнтів нашого партнера КМБП "Тріал" (Донецька область). В рамках семінару презентовано наші новинки - поліпшувач "Олімпіум-К" та "Сухі вершки".
Поліпшувач Олімпіум-К призначений для борошна з короткорваною клейковиною. Дозволяє покращити якість клейковинного каркасу та пришвидшити процес його формування. Забезпечує виробництво хлібобулочних виробів більшого об´єму та правильної форми.
Збиті вершки це вдалий вибір для начинки кондитерських виробів (тортів, тістечок, кексів тощо), також можна використовувати для десертів з фруктами, карамеллю, шоколадом.
19-20 лютого 2018 року ТзОВ «Олімпіум» провело кондитерський семінар з ціллю демонстрації власних продуктів у готових виробах.
В семінарі брали участь наступні підприємства:
Лео-Сіті (м. Калуш), Ізумруд (м. Вінниця), Бі-Трейд (м.Дніпро), ПП Гірник (м.Дрогобич)
Продемонстровано вироби - торт "Екзотика", торт "Суфле", тарта "Яблучна", гель гарячого приготування, помадка, суміші для приготування печива "Американо".
25-26 жовтня 2017 року технологами компанії ТзОВ "Олімпіум" проведено майстер-клас та дегустацію хлібобулочних та кондитерських виробів з використанням ігридієнтів виробництва ТзОВ "Олімпіум" для наших партнерів КМБП "Тріал" (м. Краматорськ), ТОВ "Центр пекарів "Аріанта" (м. Львів) та їхніх клієнтів.
Олімпіум-Роп - поліпшувач хлібопекарський, спеціально розроблений
засіб проти картопляної хвороби та гливкості хліба.