Шановні клієнти! У зв'язку з епідемією семінар переноситься. Будьте здорові!
До вашої уваги семінар у записі:
На семінарі буде представлена технологія прискореного виробництва
ПАСКИ-ПАНЕТТОНЕ з використанням продукту поліпшувач
ОЛІМПІУМ ЗДОБА ПАСКА, який дозволяє отримати:
- чудовий об’єм виробів та ніжну структуру
- м’якість більше 4 тижнів
- рівну поверхню виробів
- приємний золотистий колір м’якушки
неповторний аромат ромової ванілі з нотками вершкового масла
Будуть представлені також наступні новинки продукції:
- Олімпіум Здоба – пісні булочки (без яйця та тваринного жиру)
- СУМІШ «КАРТОПЛЯНА» (ТзОВ «ОЛІМПІУМ»)
- Булочки здобні з шарлоткою від ТзОВ «Яра-Фуд»
Кожен учасник отримає чудовий Великодній настрій в компанії колег та комплект
взірців для тестування:
- Олімпіум Здоба Паска / Олімпіум Здоба
- Цукрові помадки (біла, банан, полуниця, м’ята)
- Суміш Картопляну
- Ябучну шарлотку
Початок семінару: об 11.00
Тривалість семінару: 11.00 – 15.00
11.00 - початок семінару . Презентація ТзОВ «ОЛІМПІУМ» (коференц-зал)
11.30 – 14.30 - практичні випічки в лабораторії. Обговорення
14.30 – 15.00 – обід на фірмі (комплімент від фірми ТзОВ «ОЛІМПІУМ»)