Бріош з заварним кремом Екстра

Бріош з заварним кремом Екстра

Поліпшувач для виробництва дріжджових здобних виробів.

Рецептура "Бріош з заварним кремом"

Суміш суха для
приготування крему
заварного ЕКСТРА +

термостабільний

Спеціально адаптований для роботи у умовах українського ринку

ЕФЕКТИВНИЙ
ТЕХНОЛОГІЧНО ТА
ЕКОНОМІЧНО

Технологія приготування 

  1. Дріжджі, цукор, тепле молоко (35ºС), цедру лимона, 1\4 борошна змішати. Залишити опару підходити. Додати яйця, решту борошна, поліпшувач «Олімпіум Здоба» та топлене масло. Замісити тісто на 1 швидкості протягом 7 хвилин.
  2. Потім на 2-ій швидкості 5хв. Залишити тісто підходити, протягом 30 хвилин при t 27ºС та вологості 60%.
  3. Приготувати крем: Змішати сухий крем з водою, залишити відпочити 5 хвилин.
  4. Розкачати тісто, шириною 6 мм, намастити кремом, сформувати рулет, розрізати, перекрутити косу та вкласти в форму. Змастити яйцем чи вершками, присипати кранчами чи крамблом або горіхами. 
  5. Вистоювання тістових заготовок 40 хвилин при t 27ºС та вологості 60%. 
  6. Випікати при t 170ºС протягом 30 хвилин.