Сухі вершки

Сухі вершки

Збиті вершки це вдалий вибір для начинки кондитерських виробів (тортів, тістечок, кексів тощо), також можна використовувати для десертів з фруктами, карамеллю, шоколадом.

Завантажити рецептури

Для приготування кремів суміш «Сухі вершки» слід змішати з холодною водою у співвідношенні 50-90г на 100г рідини та збивати міксером протягом 2-5 хвилин в залежності від бажаного об´єму та консистенції готового крему.

Крем на основі суміші «Сухі вершки» чудово поєднується з шоколадними, фруктовими наповнювачами, заварним кремом, що дозволяє отримувати широку гамму кремів з різними смаками

Дозування: 50-90г на 100г рідини
Склад: Цукор-пудра, глюкозний сироп, рослинна олія (пальмоядрова олія та повністю гідрогенізована пальмоядрова олія), ефіри гліцерину оцтової та жирних кислот Е472а, молочний протеїн, стабілізатор фосфат калію (Е340іі)
Енергетична цінність: 2161,1кДж/ 517,0ккал
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 1,35г; жири – 27,3г; вуглеводи – 69,9г
Маса нетто: 5-10 кг - 1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці в закритих упаковках