Поліпшувач комплексний Олімпіум Н для виробництва всіх видів пшеничних хлібобулочних виробів, особливо рекомендується для борошна зі зниженими хлібопекарними властивостям
Технологія приготування:
Тісто для виробництва хліба можна готувати безопарним і опарним способом з борошна пшеничного.
В діжу просіюють борошно, в носять розведені дріжджі, теплу воду і готують опару температурою 28-30 С. Опара бродить 2-2,5 год. Готовність опари визначають по об’єму та кислотності. До готової опари додають решту борошна та сировини згідно рецептури і замішують тісто.
Готове тісто виброджують 30хв. і формують тістові заготовки. Час випікання хліба масою 0,5 кг 30 хв. при температурі пекарної камери 220- 240 °С в залежності від конструктивних особливостей печі.
Опара
Тісто |