Поліпшувач «Олімпіум Здоба «Паска 10%»

Поліпшувач «Олімпіум Здоба «Паска 10%»

Олімпіум Здоба «Паска 10%» розроблено спеціально для виготовлення пасок, панеттоне та
дріжджових здобних виробів.

Завантажити рецептури

Завдяки застосуванню нової формули, поліпшувач «Олімпіум Здоба «Паска 10%»
забезпечує готовим виробам вишуканий смак, пишність, стабільну та високу якість, свіжість
протягом тривалого терміну зберігання.
Використання «Олімпіум Здоба «Паска 10%» дозволяє скоротити тривалий процес
виробництва пасок та панетонів порівняно з традиційним методом, не втрачаючи якості готових
виробів, полегшує процес роботи з тістом.
Спеціально підібрані ароматичні компоненти (ваніль, ром, масло) в поєднанні з фруктовими
цукатами та родзинками надають кінцевому продукту неповторних як смакових, так і ароматних
ноток.

Дозування: 1,0% на 100 кг борошна
Склад: Завдяки застосуванню нової формули, поліпшувач «Олімпіум Здоба «Паска 10%» забезпечує готовим виробам вишуканий смак, пишність, стабільну та високу якість, свіжість протягом тривалого терміну зберігання. Використання «Олімпіум Здоба «Паска 10%» дозволяє с
Енергетична цінність: 1356,0 kJ(кДж) /324,4 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири - 1,3 g(г); вуглеводи – 72,1 g(г), з них цукри – 1,8 g(г); білки – 10,4g(г);
Маса нетто: 10,0 kg(кг)
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75%