Поліпшувач ОЛІМПІУМ ТОСТ / 10% / для виробництва тостового хліба, булочок для гамбургерів та «хот-догів»

Поліпшувач ОЛІМПІУМ ТОСТ / 10% / для виробництва тостового хліба, булочок для гамбургерів та «хот-догів»

використовується для виробництва тостового хліба і булочок для гамбургерів та «хот-догів»
надає готовим виробам м’якої скоринки, дрібнопористої м’якушки і характерного аромату

Завантажити рецептури

Дозування: 10 % до маси борошна

додається в сухому вигляді безпосередньов борошно перед замісом тіста

Переваги:
- скорочує процес бродіння тіста, поліпшує формостійкість тістових заготовок, збільшує об’єм готових виробів
- сприяє отриманню рівномірної пористості та стабільної якості для тостів і гамбургерів, незалежно від коливань якості борошна. Вироби мають тонку та м’яку скоринку
- поліпшує смак і аромат готових виробів, відбілює м'якушку
- продовжує їх природну свіжість протягом всього терміну зберігання
- сповільнює процес черствіння хліба

Продукт може містити сліди алергенів: соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом

Склад: борошно пшеничне в/с, молоко сухе, цукор білий, емульгатор панодан (Е472 е), ензими (альфа-амілаза), антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300)
Маса нетто: масою нетто 10 кг
Вид упаковки: багатошаровi паперовi мiшки
Строк придатності: 12 мiсяцiв
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%