використовується для виробництва тостового хліба і булочок для гамбургерів та «хот-догів»
надає готовим виробам м’якої скоринки, дрібнопористої м’якушки і характерного аромату
Дозування: 10 % до маси борошна
додається в сухому вигляді безпосередньов борошно перед замісом тіста
Переваги:
- скорочує процес бродіння тіста, поліпшує формостійкість тістових заготовок, збільшує об’єм готових виробів
- сприяє отриманню рівномірної пористості та стабільної якості для тостів і гамбургерів, незалежно від коливань якості борошна. Вироби мають тонку та м’яку скоринку
- поліпшує смак і аромат готових виробів, відбілює м'якушку
- продовжує їх природну свіжість протягом всього терміну зберігання
- сповільнює процес черствіння хліба
Продукт може містити сліди алергенів: соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Склад: | борошно пшеничне в/с, молоко сухе, цукор білий, емульгатор панодан (Е472 е), ензими (альфа-амілаза), антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300) |
Маса нетто: | масою нетто 10 кг |
Вид упаковки: | багатошаровi паперовi мiшки |
Строк придатності: | 12 мiсяцiв |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |