використовується для виробництва тостового хліба,
булочок для гамбургерів та «хот-догів»
надає готовим виробам м’якої скоринки і дрібнопористої м’якушки
Завантажити рецептуриПереваги:
Технологія приготування:
Внести в діжу борошно, поліпшувач для тостового хліба «Олімпіум Брот», сухе молоко і
ретельно перемішати. Потім додати дріжджі, сіль, розм’якшений маргарин і воду та іншу сировину
згідно рецептури. Всі інгредієнти змішати в тістомісильний машині. Для двох швидкісної машини
тривалість замішування - 5 хв. на першій швидкості та 2-3 хв. на другій швидкості. Тривалість
замішування для одношвидкісної машини приблизно 25 хв.
Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки, розстоюють у ферментаційній камері при температурі
30-36°С та вологості 65-75%.
Час випікання хліба масою 0,5 кг становить 30 хв. при температурі пекарної камери 220-240 °С в
залежності від конструктивних особливостей печі.
Дозування: | 1 % до маси борошна додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста |
Склад: | борошно пшеничне в/г, емульгатор панодан (E472e), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), аскорбінова кислота (Е 300). Без ГМО |
Енергетична цінність: | 329,5 ккал, 1377,3 кДж |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири – 17,1 g(г), з них насичені жирні кислоти 15,7 g(г) ; вуглеводи – 56,4 g(г), з них цукри -1,3 g(г); білки – 8,17 g(г) |
Маса нетто: | 10 кг - 1,5% |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |