Поліпшувач «Олімпіум Брот»

Поліпшувач «Олімпіум Брот»

використовується для виробництва тостового хліба,
булочок для гамбургерів та «хот-догів»

надає готовим виробам м’якої скоринки і дрібнопористої м’якушки

Завантажити рецептури

Переваги:

 

  • скорочує процес бродіння тіста, поліпшує формостійкість тістових заготовок, збільшує об’єм готових виробів;
  • сприяє отриманню рівномірної пористості та стабільної якості для тостів і гамбургерів, незалежно від коливань якості борошна. Вироби мають тонку та м’яку скоринку;
  • поліпшує смак і аромат готових виробів, відбілює м'якушку;
  • продовжує їх природну свіжість протягом всього терміну зберігання;
  • сповільнює процес черствіння хліба.

Технологія приготування:

Внести в діжу борошно, поліпшувач для тостового хліба «Олімпіум Брот», сухе молоко і
ретельно перемішати. Потім додати дріжджі, сіль, розм’якшений маргарин і воду та іншу сировину
згідно рецептури. Всі інгредієнти змішати в тістомісильний машині. Для двох швидкісної машини
тривалість замішування - 5 хв. на першій швидкості та 2-3 хв. на другій швидкості. Тривалість
замішування для одношвидкісної машини приблизно 25 хв.
Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки, розстоюють у ферментаційній камері при температурі
30-36°С та вологості 65-75%.
Час випікання хліба масою 0,5 кг становить 30 хв. при температурі пекарної камери 220-240 °С в
залежності від конструктивних особливостей печі.

Дозування: 1 % до маси борошна додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста
Склад: борошно пшеничне в/г, емульгатор панодан (E472e), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), аскорбінова кислота (Е 300). Без ГМО
Енергетична цінність: 329,5 ккал, 1377,3 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири – 17,1 g(г), з них насичені жирні кислоти 15,7 g(г) ; вуглеводи – 56,4 g(г), з них цукри -1,3 g(г); білки – 8,17 g(г)
Маса нетто: 10 кг - 1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури