використовується для виробництва тостового хліба,
булочок для гамбургерів та «хот-догів»
надає готовим виробам м’якої скоринки і дрібнопористої м’якушки
Технологія приготування:
Внести в діжу борошно, поліпшувач для тостового хліба «Олімпіум Брот», сухе молоко і ретельно перемішати. Потім додати дріжджі, сіль, розм’якшений маргарин і воду та іншу сировину згідно рецептури.
Всі інгредієнти змішати в тістомісильний машині. Для двох швидкісної машини тривалість замішування - 5 хв. на першій швидкості та 2-3 хв. на другій швидкості. Тривалість замішування для одношвидкісної машини приблизно 25 хв. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки, розстоюють у ферментаційній камері при температурі 30-36°С та вологості 65-75%. Час випікання хліба масою 0,5 кг становить 30 хв. при температурі пекарної камери 220-240 °С в залежності від конструктивних особливостей печі.