Суміш ГРЕЧАНА призначена для виробництва хлібобулочних виробів, має широкий спектр застосування. Виробам притаманний характерний смак і аромат гречки. Досконале джерело клітковини.
Завантажити рецептуриХліб випечений з використанням суміші "Гречана 20%" зберігає максимум корисних властивостей гречаною крупи та чудово підходить для здорового харчування. Може випікатись як у формі хліба так і формі булочки.
Дозування: | 20% |
Склад: | борошно гречане, насіння льону, сіль кухонна, солод житній, суха клейковина, натуральна житня закваска, борошно пшеничне в/г, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), аскорбінова кислота (Е 300) |
Енергетична цінність: | 1425,8 кДж. (341,1 ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки – 14,3 г; жири - 13,4 г; вуглеводи – 44,2 г; |
Маса нетто: | 10 кг - 1,5% |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки вагою 10 кг - 1,5% |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25°С відносна вологість повітря не вище 75% |