Суміш "Гречана"

Суміш "Гречана"

Хлібопекарська суміш для хліба «Гречана » призначена для виготовлення виробів із пшеничного
борошна. Дозволяє приготувати хліб з традиційним смаком та ароматом, при значному
скороченні часу приготування у порівнянні з традиційною технологією. Виробам
притаманний характерний смак і аромат гречки. Досконале джерело клітковини.

Завантажити рецептури

Технологія приготування

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині . Для двохшвидкісної машини: тривалість
замішування - 2 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості.
Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки відповідної форми , розстоюють у
ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75%
Час випікання : хліба масою 0,5 кг - 30 хв. при температурі пекарної камери 220-230 °С,
булочки масою 0,05 – 12-14 хв. при температурі пекарної камери 210-220°С, в залежності від
конструктивних особливостей печі.

Дозування: 20%
Склад: борошно гречане (55%), насіння льону, сіль кухонна, солод житній, клейковина суха пшенична, закваска житня натуральна, борошно пшеничне в/с, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300)
Енергетична цінність: 1425,8 кДж. (341,1 ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: 1425,8 kJ(кДж)/341,1 kcal (ккал) жири - 13,4 g(г); з них насичені жирні кислоти - 1,1 g(г); вуглеводи – 44,2 g(г) з них цукри – 1,4 g(г), білки – 14,3 g(г); сіль -8,0 g(г)
Маса нетто: 10 кг - 1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб Вид упаковки: паперові багатошарові мішки