Хлібопекарська суміш для хліба «Гречана » призначена для виготовлення виробів із пшеничного
борошна. Дозволяє приготувати хліб з традиційним смаком та ароматом, при значному
скороченні часу приготування у порівнянні з традиційною технологією. Виробам
притаманний характерний смак і аромат гречки. Досконале джерело клітковини.
Технологія приготування
Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині . Для двохшвидкісної машини: тривалість
замішування - 2 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості.
Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки відповідної форми , розстоюють у
ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75%
Час випікання : хліба масою 0,5 кг - 30 хв. при температурі пекарної камери 220-230 °С,
булочки масою 0,05 – 12-14 хв. при температурі пекарної камери 210-220°С, в залежності від
конструктивних особливостей печі.
Дозування: | 20% |
Склад: | борошно гречане (55%), насіння льону, сіль кухонна, солод житній, клейковина суха пшенична, закваска житня натуральна, борошно пшеничне в/с, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300) |
Енергетична цінність: | 1425,8 кДж. (341,1 ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | 1425,8 kJ(кДж)/341,1 kcal (ккал) жири - 13,4 g(г); з них насичені жирні кислоти - 1,1 g(г); вуглеводи – 44,2 g(г) з них цукри – 1,4 g(г), білки – 14,3 g(г); сіль -8,0 g(г) |
Маса нетто: | 10 кг - 1,5% |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб Вид упаковки: паперові багатошарові мішки |