Поліпшувач призначений для технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів, для виготовлення листкових дріжджових виробів, хліба з високою вологістю (Чіабатта, Фокачча та ін.), для випікання хліба з борошна з низьким вмістом клейковини
Завантажити рецептуриОлімпіум Ф розроблено спеціально для виготовлення хлібобулочних виробів за технологією відкладеного випікання. Дозволяє довший процес тістоведення, зберігаючи при цьому об’єм, гарантуючи його високу стійкість після вийняття з холодильної камери.
Олімпіум Ф – це повторюваність випічки, кращий смак, більш хрустка скоринку при збереженні делікатної структури м’якишу, а також довша свіжість готового продукту.
Олімпіум Ф відмінне рішення для пекарень, які хочуть пропонувати своїм клієнтам теплий, ароматний та свіжий хліб протягом дня.
Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Дозування: | 1,5 – 3,0% |
Склад: | клейковина пшенична суха, емульгатор Панодан (Е472 е), аскорбінова кислота (Е 300), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза, ліпаза) |
Маса нетто: | 10 kg (кг) ℮ / 5 kg (кг) ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75% |