Поліпшувач «Олімпіум О об’єм і формостійкість»

Поліпшувач «Олімпіум О об’єм і формостійкість»

Поліпшувач Олімпіум O розроблено спеціально для інтенсифікації технологічних процесів, для
забезпечення формостійкості (стресостійкості) тістових заготовок,
максимального збільшення об’єму і подовження свіжості та м’якості готових виробів.

Завантажити рецептури

Олімпіум О розроблено спеціально для інтенсифікації технологічних процесів, для
забезпечення формостійкості (стресостійкості) тістових заготовок,
максимального збільшення об’єму і подовження свіжості та м’якості готових виробів.
Завдяки застосуванню інноваційного складу та оптимальної композиції, поліпшувач
Олімпіум О забезпечує досконалий клейковинний каркас, покращує стресостійкість
тістових заготовок (формування) під час бродіння та випікання, покращує зовнішній
вигляд і об’єм готового продукту, забезпечує хрустку скоринку і виражені надрізи,
подовжує свіжість і м'якість готових виробів до 5 днів
Використання Олімпіум О гарантує хорошу формостійкість заготовок та відмінну
якість м’якушки при виробництві хліба, зокрема подового

 

Технологія приготування

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини:
тривалість замішування - 5 хвилин на першій швидкості та 2-3 хвилини на другій
швидкості. Час замісу для одношвидкісної машини 20-25 хвилин. Тісто залишають для
бродіння в умовах цеху.
Виброджене тісто виформовують у заготовки відповідної форми.
Розстоювання заготовок у ферментаційній камері при температурі 30-36°С та відносній
вологості повітря 65-75%.
Випікають з парозволоженням при температурі пекарної камери 220-240 °С, в залежності
від конструктивних особливостей печей.

Дозування: 0,3-0,5%
Склад: борошно пшеничне в/c, борошно соєве, антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза, ліпаза)
Енергетична цінність: 1285,8 kJ(кДж)/307,6 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири –1,18 g(г), з них насичені жирні кислоти 1,18 g(г); вуглеводи – 58,0 g(г) з них цукри – 4,1 g(г), білки – 19,8 g(г).
Маса нетто: 10 kg (кг) ℮ / 5 kg (кг) ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75%