універсальний поліпшувач для всіх видів хлібобулочних та дріжджових кондитерських виробів
Завантажити рецептуриЗастосовуючи поліпшувач ОЛІМПІУМ С пекар отримує можливість:
Рекомендоване дозування:
Примітка: для житньо-пшеничних виробів дозування поліпшувача слід розраховувати лише на масову частку пшеничного борошна
Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Дозування: | від 0,1 - 0,3 % на 100 кг борошна |
Склад: | борошно пшеничне в/с, емульгатор панодан (Е472е), цукор, антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300), ензими (альфа-амілаза, пентозаназа, ліпооксидаза) |
Маса нетто: | 5 kg (кг) ℮ |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |