Поліпшувач ОЛІМПІУМ С / 0,1 – 0,3% / універсальний

Поліпшувач ОЛІМПІУМ С / 0,1 – 0,3% / універсальний

універсальний поліпшувач для всіх видів хлібобулочних та дріжджових кондитерських виробів

Завантажити рецептури

Застосовуючи поліпшувач ОЛІМПІУМ С пекар отримує можливість:

  • з'являється можливість регулювати об'єм хлібобулочних виробів згідно традицій й уподобань споживачів Вашого регіону
  • покращується структура й зв'язність м'якушки, яка стає більш пружною і з гарно розвинутою пористістю
  • вигляд хлібобулочних виробів набуває більшої привабливості за рахунок гладкої еластичної скоринки рівномірного забарвлення
  • більш тривалий термін споживання готових виробів


Рекомендоване дозування:

  • для масових сортів хліба - від 0,1 до 0,2% до ваги борошна, тобто 100-200 грам на 100 кг борошна;
  • для батонів та здобних виробів – від 0,2% до 0,3% до ваги борошна, тобто 200-300 грам на 100 кг борошна;

Примітка: для житньо-пшеничних виробів дозування поліпшувача слід розраховувати лише на масову частку пшеничного борошна

Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом

Дозування: від 0,1 - 0,3 % на 100 кг борошна
Склад: борошно пшеничне в/с, емульгатор панодан (Е472е), цукор, антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300), ензими (альфа-амілаза, пентозаназа, ліпооксидаза)
Маса нетто: 5 kg (кг) ℮
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури