Поліпшувач «Олімпіум C»

Поліпшувач «Олімпіум C»

Поліпшувач універсальний Олімпіум С - це універсальний поліпшувач для всіх видів хлібобулочних та дріжджових кондитерських виробів.

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Застосовуючи поліпшувач ОЛІМПІУМ С пекар отримує можливість:

 

  • з'являється можливість регулювати об'єм хлібобулочних виробів згідно традицій й уподобань споживачів Вашого регіону;
  • покращується структура й зв'язність м'якушки, яка стає більш пружною і з гарно розвинутою пористістю;
  • вигляд хлібобулочних виробів набуває більшої привабливості за рахунок гладкої еластичної скоринки рівномірного забарвлення;
  • більш тривалий термін споживання готових виробів

 

Рекомендоване дозування:

 

  • для масових сортів хліба - від 0,1 до 0,2% до ваги борошна, тобто 100-200 грам на 100 кг борошна;
  • для батонів та здобних виробів – від 0,2% до 0,3% до ваги борошна, тобто 200-300 грам на 100 кг борошна;

Примітка: для житньо-пшеничних виробів дозування поліпшувача слід розраховувати лише на масову частку пшеничного борошна.

 

Застосування: поліпшувач додається у сухому вигляді до борошна перед замісом.

Дозування: від 0,1 - 0,3 % на 100 кг борошна
Склад: борошно пшеничне, цукор-пудра, ензими (альфа-амілаза, пентозаназа, ліпооксидаза), панодан (Е472е), вітамін С (Е 300). Без ГМО
Енергетична цінність: 362,7 ккал, 1516,1 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 7,5 г; жири – 14,6 г; вуглеводи –63,5 г
Маса нетто: 5 кг - 1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури