Поліпшувач «Олімпіум Брот»

Поліпшувач «Олімпіум Брот»

Поліпшувач Олімпіум БРОТ використовується для виробництва тостового хліба, булочок для гамбургерів та «хот-догів». Надає готовим виробам м’якої скоринки і дрібнопористої м’якушки.

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Переваги:

 

  • скорочує процес бродіння тіста, поліпшує формостійкість тістових заготовок, збільшує об’єм готових виробів;
  • сприяє отриманню рівномірної пористості та стабільної якості для тостів і гамбургерів, незалежно від коливань якості борошна. Вироби мають тонку та м’яку скоринку;
  • поліпшує смак і аромат готових виробів, відбілює м'якушку;
  • продовжує їх природну свіжість протягом всього терміну зберігання;
  • сповільнює процес черствіння хліба.
Дозування: 1 % до маси борошна додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста
Склад: борошно пшеничне в/г, емульгатор панодан (E472e), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), аскорбінова кислота (Е 300). Без ГМО
Енергетична цінність: 329,5 ккал, 1388,3 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 8,17 г; жири – 16,5 г; вуглеводи – 56,4 г
Маса нетто: 10 кг - 1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури