Поліпшувач «Олімпіум C»

Поліпшувач «Олімпіум C»

універсальний поліпшувач для всіх видів хлібобулочних та дріжджових кондитерських виробів

Завантажити рецептури

Застосування: поліпшувач додається у сухому вигляді до борошна перед замісом.

 

Технологія приготування:

  

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість
замішування 5 хв. - на першій швидкості та 2-3 хв. - на другій швидкості.
Час замісу для одношвидкісної машини приблизно 25 хв.
Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки, розстоюють у ферментаційній камері при
t 30-36°С та вологості 65-75%
Час випікання хліба масою 0,5 кг 30 хв. при температурі пекарної камери 220-240 °С, в
залежності від конструктивних особливостей печі.

 

Застосовуючи поліпшувач ОЛІМПІУМ С пекар отримує можливість:

 

  • з'являється можливість регулювати об'єм хлібобулочних виробів згідно традицій й уподобань споживачів Вашого регіону;
  • покращується структура й зв'язність м'якушки, яка стає більш пружною і з гарно розвинутою пористістю;
  • вигляд хлібобулочних виробів набуває більшої привабливості за рахунок гладкої еластичної скоринки рівномірного забарвлення;
  • більш тривалий термін споживання готових виробів

 

Рекомендоване дозування:

 

  • для масових сортів хліба - від 0,1 до 0,2% до ваги борошна, тобто 100-200 грам на 100 кг борошна;
  • для батонів та здобних виробів – від 0,2% до 0,3% до ваги борошна, тобто 200-300 грам на 100 кг борошна;

Примітка: для житньо-пшеничних виробів дозування поліпшувача слід розраховувати лише на масову частку пшеничного борошна.

Дозування: від 0,1 - 0,3 % на 100 кг борошна
Склад: борошно пшеничне в/с, емульгатор панодан (Е472е), цукор-пудра, антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300), ензими (альфа-амілаза, пентозаназа, ліпооксидаза)
Енергетична цінність: 1516,1 kJ (кДж)/ 362,7 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири – 14,6 g(г), з них насичені жирні кислоти - 13,3 g(г); вуглеводи –63,5 g(г), з них цукри-12,7 g(г); білки – 7,5 g(г)
Маса нетто: 5 kg (кг) ℮
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури