універсальний поліпшувач для всіх видів хлібобулочних та дріжджових кондитерських виробів
Завантажити рецептуриЗастосування: поліпшувач додається у сухому вигляді до борошна перед замісом.
Технологія приготування:
Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість
замішування 5 хв. - на першій швидкості та 2-3 хв. - на другій швидкості.
Час замісу для одношвидкісної машини приблизно 25 хв.
Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки, розстоюють у ферментаційній камері при
t 30-36°С та вологості 65-75%
Час випікання хліба масою 0,5 кг 30 хв. при температурі пекарної камери 220-240 °С, в
залежності від конструктивних особливостей печі.
Застосовуючи поліпшувач ОЛІМПІУМ С пекар отримує можливість:
Рекомендоване дозування:
Примітка: для житньо-пшеничних виробів дозування поліпшувача слід розраховувати лише на масову частку пшеничного борошна.
Дозування: | від 0,1 - 0,3 % на 100 кг борошна |
Склад: | борошно пшеничне в/с, емульгатор панодан (Е472е), цукор-пудра, антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300), ензими (альфа-амілаза, пентозаназа, ліпооксидаза) |
Енергетична цінність: | 1516,1 kJ (кДж)/ 362,7 kcal (ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири – 14,6 g(г), з них насичені жирні кислоти - 13,3 g(г); вуглеводи –63,5 g(г), з них цукри-12,7 g(г); білки – 7,5 g(г) |
Маса нетто: | 5 kg (кг) ℮ |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |