Суміш "Гречана Екстра"

Суміш "Гречана Екстра"

З додаванням сухої карамелізованої цибулі «кріспі» для виробництва хліба та хлібобулочних виробів

Завантажити рецептури

Хлібопекарська суміш «Гречана Екстра» дозволяє приготувати хлібобулочні вироби з чудовим
смаком та ароматом, завдяки поєднанню гречаного борошна та карамелізованої цибулі

Технологія приготування

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині . Для двохшвидкісної машини: тривалість
замішування - 2 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості.
Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки відповідної форми , розстоюють у
ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75%
Час випікання : хліба масою 0,5 кг - 30 хв. при температурі пекарної камери 220-230 °С,
булочки масою 0,05 – 12-14 хв. при температурі пекарної камери 210-220°С, в залежності від
конструктивних особливостей печі.

Дозування: 20%
Склад: борошно гречане (47%), насіння льону, сіль кухонна, цибуля карамелізована смажена суха (8%), солод житній, клейковина суха пшенична, закваска житня натуральна, борошно пшеничне в/с, ензими (альфа-амілаза), емульгатор лецитин (Е 322), антиоксидант аскорбін
Енергетична цінність: 1519,4 kJ(кДж)/363,5 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: Жири-16,8 g(г); з них насичені жирні кислоти-3,2 g(г); вуглеводи – 41,5 g(г) з них цукри – 1,8g(г), білки – 13,7 g(г); сіль -8,1 g(г)
Маса нетто: 10 кг ℮
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб