для запобігання та боротьби з найбільш поширеними хворобами пшеничних,
житніх і житньо-пшеничних, напівкондитерських виробів
пліснявінням і «картопляною хворобою» хліба
Опис продукту:
Засіб проти плісняви рекомендується використовувати для всіх видів хлібобулочних і кондитерських виробів, особливо - для пакованої та нарізної продукції. Даний засіб пригнічує розвиток різних видів плісені, а також виникнення так званої «тягучки» хліба, слизу на поверхні тіста і кондитерських виробів. Особливо активний у стосунку до споро-утворюючих бактерій Bacillus mesentericus («картопляної хвороби» хліба) i Bacillus subtilis («сінна паличка»), а також в кислому середовищі (pH <5,0).
Спосіб застосування:
додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста. Використання засобу проти плісняви не приводить до змін технологічного процесу, не впливає на смак і запах готової продукції, не замінює поліпшувач для борошна.
Переваги у застосуванні:
Дозування: | від 0,1 - 0,4 % (100 - 400 г) на 100 кг борошна |
Склад: | пропіонат кальцію (Е 282), карбонат кальцію |
Маса нетто: | 10 kg (кг) ℮ |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |