ЗАСІБ ПРОТИ ПЛІСНЯВИ / 0,1 – 0,4% / для запобігання та боротьби з пліснявінням і «картопляною хворобою» хліба

ЗАСІБ ПРОТИ ПЛІСНЯВИ / 0,1 – 0,4% / для запобігання та боротьби з пліснявінням і «картопляною хворобою» хліба

для запобігання та боротьби з найбільш поширеними хворобами пшеничних,

житніх і житньо-пшеничних, напівкондитерських виробів
пліснявінням і «картопляною хворобою» хліба

Завантажити рецептури

Опис продукту:

 

Засіб проти плісняви рекомендується використовувати для всіх видів хлібобулочних і кондитерських виробів, особливо - для пакованої та нарізної продукції. Даний засіб пригнічує розвиток різних видів плісені, а також виникнення так званої «тягучки» хліба, слизу на поверхні тіста і кондитерських виробів. Особливо активний у стосунку до споро-утворюючих бактерій Bacillus mesentericus («картопляної хвороби» хліба) i Bacillus subtilis («сінна паличка»), а також в кислому середовищі (pH <5,0).

 

Спосіб застосування:

 

додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста. Використання засобу проти плісняви не приводить до змін технологічного процесу, не впливає на смак і запах готової продукції, не замінює поліпшувач для борошна.

 

Переваги у застосуванні:

 

  • успішно запобігає розвитку плісняви, сповільнює розвиток спор плісняви;
  • продовжує строк зберігання виробів;
  • вносить вклад в збагачення кінцевих продуктів кальцієм;
  • легкий та економічний у застосуванні, добре розчиняється у воді;
  • не пригнічує життєдіяльності дріжджів;
  • гігроскопічний, добре розчинний у воді (390г/л), краще в теплій (480г/л).
Дозування: від 0,1 - 0,4 % (100 - 400 г) на 100 кг борошна
Склад: пропіонат кальцію (Е 282), карбонат кальцію
Маса нетто: 10 kg (кг) ℮
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%