Поліпшувач комплексний Олімпіум Н для виробництва всіх видів пшеничних хлібобулочних виробів, особливо рекомендується для борошна зі зниженими хлібопекарними властивостям
Завантажити рецептуриЗастосування поліпшувача ОЛІМПІУМ Н забезпечує наступні параметри:
- вирішує проблему нестабільної якості борошна за рахунок покращення якості клейковини;
- збільшує водопоглинальні та газоутримуючі властивості;
- регулює технологічний процес (час визрівання опари, час бродіння тіста,застосування безопарного тістоведення і т.д.) виробництва хлібобулочних виробів;
- забезпечує потрібну еластичність тіста, що дозволить полегшити механічну обробку під час ділення та формування;
- покращує формостійкість заготовок після формування;
- дозволяє зберегти свіжість виробів, затримує черствіння на 12-16 годин
Рекомендоване дозування:
0,15 - 0,2 % - для борошна середньої якості з пониженою дією амілазного комплексу всіх видів хлібних та булочних виробів;
0,2 - 0,25 % - для борошна клейковина якого не пошкоджена але короткорвана;
0,3 - 0,4% - для борошна з некондиційного зерна з низькими хлібопекарними властивостями;
Застосування: поліпшувач вноситься в сухому вигляді разом з борошном, як в опару так і в тісто. При дозуванні більше ніж 0,25% до маси борошна, найкращого результату буде досягнуто за умови внесення поліпшувача рівними частинами в опару та тісто.
Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Дозування: | від 0,15 - 0,4 % на 100 кг борошна |
Склад: | борошно пшеничне в/c, емульгатор панодан (Е472е), антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), цукор |
Маса нетто: | 10,0 kg (кг) ℮ / 5,0 kg (кг) ℮ |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |