Поліпшувач «Олімпіум Н»

Поліпшувач «Олімпіум Н»

Поліпшувач комплексний Олімпіум Н для виробництва всіх видів пшеничних хлібобулочних виробів, особливо рекомендується для борошна зі зниженими хлібопекарними властивостями

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Застосування поліпшувача ОЛІМПІУМ Н забезпечує наступні параметри:

 

  • вирішує проблему нестабільної якості борошна за рахунок покращення якості клейковини;
  • збільшує водопоглинальні та газоутримуючі властивості;
  • регулює технологічний процес (час визрівання опари, час бродіння тіста,застосування безопарного тістоведення і т.д.) виробництва хлібобулочних виробів;
  • забезпечує потрібну еластичність тіста, що дозволить полегшити механічну обробку під час ділення та формування;
  • покращує формостійкість заготовок після формування;
  • дозволяє зберегти свіжість виробів, затримує черствіння на 12-16 год.

 

 Рекомендоване дозування:

 

  • 0,15 - 0,2 % - для борошна середньої якості з пониженою дією амілазного комплексу всіх видів хлібних та булочних виробів;
  • 0,2 - 0,25 % - для борошна клейковина якого не пошкоджена але короткорвана;
  • 0,3 - 0,4% - для борошна з некондиційного зерна з низькими хлібопекарними властивостями;
Дозування: від 0,15 - 0,4 % на 100 кг борошна
Склад: борошно пшеничне, емульгатор панодан (Е472е), аскорбінова кислота (Е 300), ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), цукор-пудра. Без ГМО
Енергетична цінність: 314,6 ккал, 1315 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 10,1 г; жири – 1,23 г; вуглеводи –72,6 г
Маса нетто: 10 кг - 1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури