для виготовлення традиційних італійських ПАНЕТТОНЕ та ПАНДОРО,
а також здобних високорецептурних виробів - пампушків та штоленів, бріошів,
адаптована для українського ринку
Завантажити рецептуриТрадиційне італійське Панеттоне з характерною м'якушкою «витягнутої» структури. Спеціально підібрані ароматичні компоненти (апельсин, ром, масло) в поєднанні з фруктовими цукатами (цедра апельсина, цедра лимона), горіхами та родзинками надають кінцевому продукту неповторного смаку та аромату, властивого італійському Панеттоне.
Завдяки застосуванню нової формули спеціально підібраних інгредієнтів, виріб надовго залишається свіжим.
Продукт може містити сліди алергенів: соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Склад: | борошно в/г, цукор, декстроза, закваска суха пшенична натуральна, клейковина пшенична суха, сіль кухонна харчова, молоко сухе цільне, емульгатор (Е471 моно та дигліцериди жирних кислот), ароматизатори: апельсин, ром, молочно- масляний), барвник бета-каро |
Маса нетто: | 10,0 kg(кг) |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75% |