Призначена для виготовлення ароматного хліба з насиченим смаком і ароматом гречки, при значному скороченні часу приготування у порівнянні з традиційною технологією.
Виробам притаманний характерний смак і аромат гречки.
Досконале джерело клітковини.
Ідеальна альтернатива світлому пшеничному хлібу.
Завантажити рецептуриЗавдяки високому вмісту гречаного борошна отримуємо хліб з характерним і виразним гречаним смаком і ароматом, який так цінують споживачі.
Продукт має дуже широкий спектр застосування, що дозволяє виробляти широкий асортимент хліба різних форм, багети, булочки та популярні бейгли.
Хлібобулочні вироби мають вологий і ніжний м'якуш, довго залишаються свіжими, ідеально поєднуються з різними додатками та посипками
Дозування: | 20% |
Склад: | борошно гречане (55%), насіння льону, сіль кухонна, солод житній, клейковина суха пшенична, закваска житня натуральна, борошно пшеничне в/с, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300) |
Маса нетто: | 10 кг ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |