Олімпіум Здоба «Паска 10%» розроблено спеціально для виготовлення пасок, панеттоне та
дріжджових здобних виробів.
Завдяки застосуванню нової формули, поліпшувач «Олімпіум Здоба «Паска 10%»
забезпечує готовим виробам вишуканий смак, пишність, стабільну та високу якість, свіжість
протягом тривалого терміну зберігання.
Використання «Олімпіум Здоба «Паска 10%» дозволяє скоротити тривалий процес
виробництва пасок та панетонів порівняно з традиційним методом, не втрачаючи якості готових
виробів, полегшує процес роботи з тістом.
Спеціально підібрані ароматичні компоненти (ваніль, ром, масло) в поєднанні з фруктовими
цукатами та родзинками надають кінцевому продукту неповторних як смакових, так і ароматних
ноток.
Рецептура приготування тіста
Тісто для виробництва паски готується безопарним способом. В діжу просіюють борошно,
додають поліпшувач «Олімпіум Здоба «Паска», дріжджі, цукор, 2/3 маргарину (попередньо
розтопленого), яйця курячі, воду згідно розрахунку. Тісто замішують 4-6 хв. на першій
швидкості і 5 хв. на другій швидкості обертів тістомісильної машини. Вносимо решту
сировини і замішуємо на першій швидкості ще 2-4 хв.
Для паски в кінці замісу додати родзинки. Тісто залишають для відлежування на 30 хвилин.
Для паски здобної, паски здобної високорецептурної, паски шоколадної тісто залишити для
вистоювання на 30 хвилин, тоді робимо обминання тіста і додаємо родзинки чи шоколадні
дропси і залишаємо ще на 40-45 хвилин.
Виброджене тісто поділяють на заготовки відповідної маси, округлюють і укладають у
підготовлені форми і направляють у ферментаційну камеру.
Розстоювання заготовок 60-90 хвилин при температурі 30-32o С і відносній вологості повітря
80-85%. Готові заготовки вивозимо з ферментаційної камери, змащуємо яйцем і направляємо
у піч.
Випічка при 170-180oС протягом 25-30 хвилин.
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Дозування: | 10% до загальної маси борошна |
Склад: | борошно пшеничне в/c, сіль кухонна, суха клейковина, емульгатор моно та дигліцериди жирних кислот (Е471), ароматизатори ідентичні натуральним: ванільно- вершковий, ромовий, барвник натуральний β-каротин, ензими (мальтогенна амілаза). |
Маса нетто: | 10,0 kg(кг) |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75% |