Суміш «Бородинська»

Суміш «Бородинська»

Дозування: 15% до маси борошна

Завантажити рецептури

Усі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість замішування - 8 хв. на першій швидкості та 2 хв. на другій швидкості. Температура тіста 26- 28°С. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.20-30хв. Виброжене тісто виформовують у заготовки відповідної форми, розстоюють у ферментаційній камері при температурі 30-36°С та вологості 65-75%, хліба масою 0,5кг - 30хв. при температурі пекарної камери 240-200°С, в залежності від конструктивних особливостей печі. Час випікання - 55-70хв

Дозування: 15% до маси борошна
Склад: пропарене житнє борошно, солод житній, суха клейковина, житня закваска (лимонна кислота (Е-330), аскорбінова кислота (Е 300), сіль кухонна, молочна кислота (Е-270),солодове борошно, діацетат натрію (Е-262), цукровий колер Е 150, коріандр, ензими (альфа-ам
Енергетична цінність: 1110,6кДж /265,7ккал
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 12,9г; жири- 1,2г; вуглеводи – 54,2г
Маса нетто: 10кг
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки вагою 10 кг - 1,5%
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці в закритих упаковках