Поліпшувач ОЛІМПІУМ Е / 0,05 – 0,15% / ензимний універсальний

Поліпшувач ОЛІМПІУМ Е / 0,05 – 0,15% / ензимний універсальний

використовується для всіх видів пшеничних та житньо-пшеничних хлібобулочних виробів, кондитерських, дріжджових виробів та здоби

Завантажити рецептури

Застосовуючи поліпшувач ОЛІМПІУМ Е пекар отримує можливість:

  • стабілізувати технологічну якість борошна за рахунок покращення якості клейковини;
  • виправити недоліки борошна змеленого як із м’яких так і з твердих сортів пшениці;
  • регулювати технологічний процес (наприклад: час визрівання опари, застосування безопарного способу тісто ведення, час бродіння тіста  і т.д.) виробництва хлібобулочних та здобних виробів; оптимізувати вуглеводний, ферментний та кислотно-лужний баланс для розвитку дріжджів у тісті;
  • забезпечити потрібну еластичність тіста, що дозволить полегшити роботу з тістом, покращити механічну обробку  під час ділення та формування;
  • поліпшувати формостійкість сформованих заготовок із тіста й одержати потрібний обсяг після остаточного вистоювання;
  • збільшити водопоглинальну здатність тіста і, як наслідок, вихід готової продукції                     

 

Рекомендоване дозування:

  • для хлібів із пшеничного сортового борошна - від 0,05 до 0,15 % від ваги борошна, тобто 50-150 г на 100 кг борошна
  • для батонів – від 0,05 до 0,15% від ваги борошна, тобто 50-150 г на 100 кг борошна
  • для здобних виробів із пшеничного борошна – від 0,1 до 0,15% від ваги борошна, тобто 100-150 г на 100 кг

Примітка: для житньо-пшеничних виробів дозування поліпшувача слід розраховувати лише на масову частку пшеничного борошна.

 

Застосування: поліпшувач додається  у сухому вигляді до борошна перед замісом        

Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом

Дозування: від 0,05 - 0,15 % на 100 кг борошна
Склад: борошно пшеничне, цукор, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), лецитин (Е322), антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300)
Маса нетто: 5 кг ℮. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури