використовується для всіх видів пшеничних та житньо-пшеничних хлібобулочних виробів, кондитерських, дріжджових виробів та здоби
Завантажити рецептури
Застосовуючи поліпшувач ОЛІМПІУМ Е пекар отримує можливість:
Рекомендоване дозування:
Примітка: для житньо-пшеничних виробів дозування поліпшувача слід розраховувати лише на масову частку пшеничного борошна.
Застосування: поліпшувач додається у сухому вигляді до борошна перед замісом
Продукт може містити сліди алергенів: молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом
Дозування: | від 0,05 - 0,15 % на 100 кг борошна |
Склад: | борошно пшеничне, цукор, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), лецитин (Е322), антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300) |
Маса нетто: | 5 кг ℮. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |