Булочка з маковою начинкою

Булочка з маковою начинкою

Поліпшувач універсальний ензимний ОЛІМПІУМ Е використовується для всіх видів пшеничних та житньо-пшеничних хлібобулочних виробів, кондитерських, дріжджових виробів та здоби

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Технологія приготування

 

Тісто для виробництва булочних виробів готується безопарним способом з борошна пшеничного в/ґ. В діжу просіюють борошно, додають сіль, цукор, маргарин, воду та іншу сировину згідно рецептури.

 

Вистоювання тістових заготовок проводять у ферментаційній камері при температурі 30-36ºС, відносній вологості 70-80%, тривалість вистоювання 60-90 хв.

 

Перед випіканням булочні вироби збризкують водою. Випікання проводять в пекарній камері при t=210+5ºС протягом 12-14 хвилин.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Bulochka makova

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора