Поліпшувач ОЛІМПІУМ СВІЖІСТЬ / 0,1 – 0,3 % / продовження свіжості готової продукції та забезпечення об’єму

Поліпшувач ОЛІМПІУМ СВІЖІСТЬ / 0,1 – 0,3 % / продовження свіжості готової продукції та забезпечення об’єму

Поліпшувач ОЛІМПІУМ СВІЖІСТЬ – це універсальний пекарський засіб, який полегшує обробку тіста, покращує пористість і об'єм готової продукції. Ідеально підходить як для машинного виробництва, так і для ручної обробки.

для випікання різних видів хлібобулочних виробів

Завантажити рецептури

ОЛІМПІУМ СВІЖІСТЬ:

  • Подовжує свіжість хліба та збільшує його об'єм
  • Гарантує правильну структуру м'якушки та пористість продукту
  • Істотно покращує якість готової випічки

Поліпшувач ОЛІМПІУМ СВІЖІСТЬ

ефективний тільки у пакованих хлібобулочних виробах

Продукт може містити сліди алергенів:  молочних, соєвих продуктів, насіння сезаму
Алергени у складі продукту виділені жирним шрифтом

Дозування: 0,1 – 0,3%
Склад: борошно пшеничне в/c, антиоксидант кислота аскорбінова (Е 300), ензими (ксиланаза, амілаза мальтогенна, альфа-амілаза, ліпаза)
Маса нетто: 10 кг ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС, відносна вологість повітря не вище 75%