Для виробництва різноманітного спектру кукурудзяних хлібобулочних
виробів: хліба, булок та багет.
Універсальна суміш КУКУРУДЗЯНА з додаванням насіння соняшника та насіння льону, збагачена куркумою - для виробництва різноманітного спектру кукурудзяних хлібобулочних виробів: хліба, булок та багет. Готовим продуктам притаманний об’єм, характерний приємний смак, кукурудзяний аромат, делікатний жовтий колір, еластична м’якушка та хрустка скоринка.
Технологія приготування:
Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість замішування - 2хвилини на першій швидкості та 6 хвилин на другій швидкості. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху. Виброджене тісто виформовують у заготовки відповідної форми, розстоюють у ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75%
Час випікання в залежності від конструктивних особливостей печі :
Дозування: | 20% |
Склад: | борошно кукурудзяне (30%), крупа кукурудзяна (27%), насіння соняшника, насіння льону, закваска житня натуральна, клейковина суха пшенична, куркума, борошно пшеничне в/с, ензими (альфа-амілаза), емульгатор лецитин (Е 322), антиоксидант аскорбінова кислота |
Енергетична цінність: | 1483,1 кДж. (354,8 ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири - 14,8 g(г), з них насичені жирні кислоти - 0,56 g(г); вуглеводи – 46,2 g(г) , з них цукри – 0,94 g(г), білки – 12,8 g(г) |
Маса нетто: | 10 кг ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |