Суміш "Кукурудзяна"

Суміш "Кукурудзяна"

Для виробництва різноманітного спектру кукурудзяних хлібобулочних
виробів: хліба, булок та багет.

Завантажити рецептури

Універсальна суміш КУКУРУДЗЯНА з додаванням насіння соняшника та насіння льону, збагачена куркумою - для виробництва різноманітного спектру кукурудзяних хлібобулочних виробів: хліба, булок та багет. Готовим продуктам притаманний об’єм, характерний приємний смак, кукурудзяний аромат, делікатний жовтий колір, еластична м’якушка та хрустка скоринка.


Технологія приготування:

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість замішування - 2хвилини на першій швидкості та 6 хвилин на другій швидкості. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху. Виброджене тісто виформовують у заготовки відповідної форми, розстоюють у ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75%

Час випікання в залежності від конструктивних особливостей печі :

  •  хліба, масою 0,5 кг - 30 хвилин при температурі пекарної камери 220-230°С
  •  булочки, масою 0,05кг – 12-14 хвилин при температурі пекарної камери 210-220°С
  •  батон, масою 0,3 кг – 18-20 хвилин при температурі пекарної камери 220-230°С
Дозування: 20%
Склад: борошно кукурудзяне (30%), крупа кукурудзяна (27%), насіння соняшника, насіння льону, закваска житня натуральна, клейковина суха пшенична, куркума, борошно пшеничне в/с, ензими (альфа-амілаза), емульгатор лецитин (Е 322), антиоксидант аскорбінова кислота
Енергетична цінність: 1483,1 кДж. (354,8 ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири - 14,8 g(г), з них насичені жирні кислоти - 0,56 g(г); вуглеводи – 46,2 g(г) , з них цукри – 0,94 g(г), білки – 12,8 g(г)
Маса нетто: 10 кг ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб