Поліпшувач "Олімпіум-Роп"

Поліпшувач "Олімпіум-Роп"

Олімпіум-Роп - поліпшувач хлібопекарський, спеціально розроблений

засіб проти картопляної хвороби та гливкості хліба.

Картопляна паличка розвивається у пшеничному хлібі з пониженою кислотністю, підвищеною вологістю при довгому зберіганні в теплому приміщенні. При цьому в хлібі різко підвищується кількість альдегідів, інших сполук з різким неприємним запахом. М’якушка стає липкою. Запобігти картопляній хворобі в готовому виробі неможливо тому, що спори картопляної палички термостійкі, їх може зруйнувати тільки багаточасове прогрівання при температурі 100°С, а під час випічки хлібобулочних виробів максимальна температура центру м’якушки досягає 94-97°С.

Олімпіум-Роп – порошкоподібний засіб, дозволений до застосування в харчовій промисловості України. Служить для поліпшення якісних властивостей пшеничного та житньо-пшеничного тіста і виготовлених з них хлібобулочних виробів, як і в технологічному, так і в сенсорному відношенні, а також як кислотний регулятор і для сповільнення подальшого розвитку спор картопляної хвороби та плісняви.

Дозування: вiд 0,2 до 0,5% вiд ваги борошна, макс. до 0,5%.
Склад: ацетат кальцію (Е-263), соєве борошно, карбонат кальцію
Маса нетто: масою нетто 10 кг
Вид упаковки: багатошаровi паперовi мiшки
Строк придатності: 12 мiсяцiв
Умови зберігання: Олімпіум-Роп повинен зберігатися і складуватися в оригінальній упаковці в чистому сухому місці при максимальній температурі 25°С і відносній вологості повітря 75%.