використовується для всіх видів пшеничних та житньо-пшеничних хлібобулочних виробів, кондитерських, дріжджових виробів та здоби
Завантажити рецептури
Застосовуючи поліпшувач ОЛІМПІУМ Е пекар отримує можливість:
Рекомендоване дозування:
Примітка: для житньо-пшеничних виробів дозування поліпшувача слід розраховувати лише на масову частку пшеничного борошна.
Застосування: поліпшувач додається у сухому вигляді до борошна перед замісом
Дозування: | від 0,05 - 0,15 % на 100 кг борошна |
Склад: | борошно пшеничне, цукор-пудра, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), лецитин (Е322), антиоксидант аскорбінова кислота (Е 300) |
Енергетична цінність: | 1503,1 kJ(кДж)/359,6 kcal (ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири - 7,6 g(г), з них насичені жирні кислоти – 1,26 g(г); вуглеводи – 70,7g(г), з них цукри – 22,2 g(г); білки – 6,2 g(г) |
Маса нетто: | 5 кг ℮. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |