Хліб «Ароматний»

Хліб «Ароматний»

використовується для всіх видів пшеничних та житньо-пшеничних хлібобулочних виробів, кондитерських, дріжджових виробів та здоби

Технологія приготування

 

Всі  інгредієнти змішати в  тістомісильній  машині.   Для двохшвидкісної  машини:  тривалість замішування  - 5  хв.  на  першій  швидкості  та  2-3  хв.  на  другій  швидкості.  Час  замісу для  одношвидкісної  машини приблизно  25 хв. Тісто  залишають  для  бродіння  в  умовах  цеху. Виброжене  тісто  виформовують  у   заготовки,  розстоюють   у  ферментаційній  камері при t 30-36°С.

 

Час  випікання  хліба  масою 0,5 кг  30 хв. при  температурі пекарної  камери  220-240 °С,   в  залежності  від  конструктивних  особливостей печі.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Hlib aromatnyy

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора