Суміш «Пампушок 10%»

Суміш «Пампушок 10%»

Суміш суха для приготування пампушків «ПАМПУШОК 10%»

рекомендується для приготування пампушків, донатсів, які випікаються у фритюрі,

булочок здобних, різдвяних виробів: плетенок, струцлів, калачів

 

 

Завантажити рецептури

Рецептура приготування пампушків:

Технологічні вказівки: змішати дріжджі з борошном, сумішшю «Пампушок 10%» . З’єднати рідкі компоненти з борошном і замісити тісто м’якої консистеції, і поставити в тепле місце на 20 хв.
З готового тіста закатати кульки відповідної ваги, вистояти тістові заготовки у ферментаційній камері 45-50 хв. смажити у рослинному жирі 7-8 хв.

Рекомендації технолога в приготуванні:


1. Час замішування на спіральному тістомісі: 3 хв. на повільних обертах, 7-8 хв. на швидких обертах.
2. Температура тіста: 27-28oС, час спокою тіста: 20 хвилин, температура фритюра: 175-180oС
3. Час смаження: верх продукту -3 хвилини, низ продукту – 3 хвилини, знову низ продукту – 1-2
хвилини.

Склад: пудра цукрова, клейковина пшенична суха, сіль кухонна, борошно пшеничне в/с, емульгатор Панодан (Е 472е), барвник - бета-каротин, ароматизатор ванільний, антиоксидант аскорбінова кислота (Е300), ензими (альфа-амілаза, пентозаназа і ліпооксидаза)
Енергетична цінність: 1314,6 kJ(кДж) /314,5 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири - 0,95 g(г),з них насичені жирні кислоти – 0,85 g(г); вуглеводи – 78,4g(г), з них цукри – 74,4g(г); білки – 3,1 g(г); сіль – 9,0 g(г)
Маса нетто: 10 кг ℮. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури