Булочка з яблучною начинкою

Булочка з яблучною начинкою

Суміш суха для приготування пампушків «ПАМПУШОК 10%»

рекомендується для приготування пампушків, донатсів, які випікаються у фритюрі,

булочок здобних, різдвяних виробів: плетенок, струцлів, калачів

 

 

Технологічні вказівки:

 

з готового вибродженого тіста розкатати в пласт до товщини 3,0-3,5 мм. Нанести начинку.

Сформувати рулети та порізати на куски 50-55 г. (або 60-65 г). Викласти у форми або сформувати тістові заготовки у вигляді «сонечка».

 

Кінцева розстойка 60-70 хв. при температурі 32-3 4 ºС. Змастити яйцем або задекорувати посипкою. Випічка протягом 15-18 хв. при температурі 180ºС.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Bulochka z yabluchnoyu nachynkoyu

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора