Суміш «МОРКВ’ЯНА 10%»
рекомендується для виробництва хлібо-булочних виробів
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Завантажити рецептуриПереваги в застосуванні:
Дозування: | 10% до маси борошна |
Склад: | морква сушена гранульована, борошно пшеничне, цукор, ензими (альфа-амілаза, ксиланаза), аскорбінова кислота (Е 300). Без ГМО |
Енергетична цінність: | 290,5 ккал; 1214,3 кДж |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки – 11,8 г; жири – 1,2 г; вуглеводи – 60,8 г |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки вагою 10 кг - 1,5% |
Строк придатності: | 12 місяців в сухому прохолодному місці в закритих упаковках |
Умови зберігання: | температура не вище ніж 25ºС; відносна вологість повітря не вище 75% |