Суміш МОРКВЯНА - надзвичайно смачне поєднання ніжного пшеничного хліба та
булочок або житньо-пшеничних виробів із сушеними овочами, а саме: морквою
Технологія приготування
Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині . Для двохшвидкісної машини: тривалість
замішування - 5хвилин на першій швидкості та 2-3 хвилини на другій швидкості. Час замісу
для одношвидкісної машини приблизно 25 хвилин.
Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброджене тісто виформовують у заготовки, розстоюють у ферментаційній камері при t 30-
36°С та вологості 65-75%
Випікання виробів проводиться в зволоженій пекарній камері при температурі 200-240°С
Дозування: | 10% до маси борошна |
Склад: | морква сушена гранульована, борошно пшеничне в/с, цукор, ензими (альфа- амілаза), емульгатор лецитин (Е 322), аскорбінова кислота (Е 300) |
Енергетична цінність: | 1214,3 kJ(кДж) /290,5 kcal (ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки – 11,8 г; жири – 1,2 г; вуглеводи – 60,8 г |
Маса нетто: | 10 кг ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |