Булочки до сніданку

Булочки до сніданку

Суміш «МОРКВ’ЯНА 10%»

рекомендується для виробництва хлібо-булочних виробів

 

Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку

 

ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО

Технологія приготування:

 

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині.

Для двохшвидкісної машини: тривалість замішування 5 хв. на першій швидкості та 2-3 хв. на другій швидкості. Час замісу для одношвидкісної машини приблизно 25 хв.

 

Тісто залишають для бродіння в умовах цеху. Виброжене тісто виформовують у заготовки, роз стоюють у ферментаційній камері при t 30- 36°С та вологості 65-75%.

Випікання виробів проводиться в зволоженій пекарній камері при температурі 200 - 230°С.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Bulochka do snidanku

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора