Хліб «Ситний» житн./ пшен.

Хліб «Ситний» житн./ пшен.

Суміш МОРКВЯНА - надзвичайно смачне поєднання ніжного пшеничного хліба та
булочок або житньо-пшеничних виробів із сушеними овочами, а саме: морквою

Технологія приготування:

 

Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для двохшвидкісної машини: тривалість замішування 5 хв. на першій швидкості та 2-3 хв. на другій швидкості.

Час замісу для одношвидкісної машини приблизно 25 хв. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.

 

Виброжене тісто виформовують у заготовки, роз стоюють у ферментаційній камері при t 30- 36°С та вологості 65-75%. Випікання виробів проводиться в зволоженій пекарній камері при температурі 200 - 230°С.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Hlib sytnyy

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора