Суміш «Корона»

Суміш «Корона»

Рекомендується в якості декоративної посипки для пшеничних, житньо-пшеничних та дрібно-штучних хлібобулочних виробі

Завантажити рецептури

Рекомендоване дозування «Корони» 15% від загальної кількості борошна згідно рецептури

Суміш “Корона” - виконує як декоративну, так і поживну функцію, оскільки підвищує оздоровчу цінність хлібобулочних виробів. Відповідно підібрані та підготовлені компоненти суміші “Корона” є джерелом необхідних харчових речовин, таких як: клітковина, білок, вуглеводи, вітаміни (А,В,D,Е), які часто бувають дефіцитними в нашій дієті.


Рекомендації технолога в приготуванні: Суміш «Корона» може також застосовуватись в якості добавки до тіста з метою урізноманітнення й збагачення м’якишу хлібобулочних виробів. Суміш перед застосуванням з цією метою необхідно попередньо залити теплою водою (40-50oС) на 60-90 хвилин у співвідношенні 1:1.

Дозування: 15% від загальної кількості борошна згідно рецептури
Склад: пластівці вівсяні, пластівці пшеничні, пластівці житні, насіння льону, пшоно, сезам, насіння соняшнику.
Енергетична цінність: 1563,0 kJ(кДж)/374,0 kcal (ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири-13,6g(г),з них насичені жирні кислоти-0,52g(г);вуглеводи– 48,3g(г), з них цукри – 0,3g(г), білки – 14,4 g(г); сіль – 0,0 g(г)
Маса нетто: 10 кг ℮.
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури