Рекомендується в якості декоративної посипки для пшеничних, житньо-пшеничних та дрібно-штучних хлібобулочних виробі
Технологія приготування:
Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині. Для батонів суміш «Корону» замочують у теплій воді для набухання.
Для двохшвидкісної машини: тривалість замішування 5 хв. на першій швидкості та 2-3 хв. на другій швидкості. Час замісу для одношвидкісної машини приблизно 25 хв. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки відповідної форми, оздоблюють зерновою посипкою. Розстоюють у ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75%. Час випікання батонів масою 0,4 кг - 25-28 хв. при температурі пекарної камери 210-230 °С, в залежності від конструктивних особливостей печі.