Рекомендується в якості декоративної посипки для пшеничних, житньо-пшеничних та дрібно-штучних хлібобулочних виробі
Технологія приготування:
Всі інгредієнти змішати в тістомісильній машині.
Для двохшвидкісної машини: тривалість замішува ння 5 хв. на першій швидкості та 2-3 хв. на другій швидкості. Час замісу для одношвидкісної машини приблизно 25 хв. Тісто залишають для бродіння в умовах цеху.
Виброжене тісто виформовують у заготовки відповідної форми, оздоблюють зерновою посипкою. Розстоюють у ферментаційній камері при t 30-36°С та вологості 65-75% Час випікання булочок масою 0,05 кг 12- 14 хв.при температурі пекарної камери 210-230 °С, в залежності від конструктивних особливостей печі.