Для виробництва пшенично-житніх хлібобулочних виробів
Завантажити рецептури
До його переваг належать прекрасний смак, вміст необхідних поживних речовин. Завдяки вмісту таких складників як овес, жито і соняшник хлібобулочні вироби, виготовлені зі суміші “Футбол” є джерелом білка біологічної цінності та високої засвоюваності; рослинних жирів, що містять ненасичені жирні кислоти, а також вуглеводів моносахаридів. Саме ці останні складники виказують сильний та необхідний вплив на зниження рівня холестерину в крові, а також сповільнюють всмоктування вуглеводів.
Технологія приготування
Хліб «Футбол» виробляється із суміші пшеничного борошна 1/с та борошна житньо- обдирного. Суміш «Футбол» попередньо замочують у теплій воді для набухання. Всю сировину згідно рецептури загружають в діжу і замішують тісто. Тісто виброджують 30 хвилин. Виброжене тісто виформовують у тістові заготовки відповідної форми, розстроюють 50-65 хвилин. Час випікання хліба масою 0,5 кг 30-35 хвилин при температурі пекарної камери 220-240°С в залежності від конструктивних особливостей печі.
Склад: | пластівці вівсяні, пластівці житні, насіння соняшника. |
Енергетична цінність: | 1630 kJ(кДж) /390 kcal (ккал) |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | жири - 18,5 g(г),з них насичені жирні кислоти – 1,5g(г); вуглеводи – 44,5g(г), з них цукри – 0,3 g(г); білки – 13,3 g(г) |
Маса нетто: | 10 кг ℮. |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75% |