Хліб «Футбол» подовий

Хліб «Футбол» подовий

для виробництва пшенично-житніх хлібобулочних виробів

Технологія приготування:

 

Хліб «Футбол» виробляється із суміші пшеничного борошна 1/г та борошна житньо-обдирного.

Суміш «Футбол» попередньо замочують у теплій воді для набухання. Всю сировину згідно рецептури загружають в діжу і замішують тісто. Тісто виброджують 30 хв.

 

Виброжене тісто виформовують у тістові заготовки відповідної форми, розстроюють 50-65 хв. Час випікання хліба масою 0,5 кг 30-35 хв. при температурі пекарної камери 220-240°С в залежності від конструктивних особливостей печі.

Для відображення КАЛЬКУЛЯТОРА поверність ваш пристрій в горизонтальне положення.
Hlib Football podovyy

* Для коректного обчислення потрібно заповнити всі поля калькулятора