Суха закваска «Мастер Бейк У»

Суха закваска «Мастер Бейк У»

суха суміш спеціально розроблена для виробництва пшенично-житніх та житньо-
пшеничних видів хліба за прискореною технологією, дозволяє легко регулювати кислотність виробів

Завантажити рецептури

Призначення: суха суміш спеціально розроблена для виробництва пшенично-житніх та житньо-
пшеничних видів хліба за прискореною технологією, дозволяє легко регулювати кислотність виробів

  •  дозволяє відмовитися від складного і тривалого процесу виведення житніх заквасок і перейти на однофазне приготування тіста
  •  змінюючи дозування «Мастер Бейк У» можна легко контролювати і отримувати необхідну кислотність готових виробів. Це дозволяє розширити асортимент продукції.
  •  поліпшує смак і аромат готових виробів, підвищує еластичність м'якушки.

Спосіб застосування: додається в сухому вигляді безпосередньо в борошно перед замісом тіста.


Параметри технологічного процесу:
Температура тіста після замісу, °C 26 – 28
Тривалість бродіння тіста, хв. 20 – 30
Параметри вистоювання тістових заготовок:
температура, °C 35 – 37
відносна вологість, % 75
тривалість, хв. 50 – 55

Дозування: 2 % до маси житнього борошна
Склад: борошно житнє пропарене, кислота лимонна (Е-330), кислота аскорбінова (Е 300), сіль кухонна, кислота молочна (Е-270), борошно солодове, натрію діацетат (Е-262)
Енергетична цінність: 862,8 kJ(кДж)/206,4 kcal(ккал)
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: жири - 1,07 g(г); вуглеводи – 46,3g(г), з них цукри – 3,2 g(г); білки – 5,6g(г); сіль – 8,4 g(г)
Маса нетто: 10 кг -1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки. Після відкриття - зберігати у щільно закритій тарі не більше 30 діб
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25oС; відносна вологість повітря не вище 75%
Рецептури