Суха закваска «Мастер Бейк У»
для виробництва житньо-пшеничних та пшенично-житніх сортів хліба
Спеціально адаптований для роботи в умовах українського ринку
ЕФЕКТИВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНО ТА ЕКОНОМІЧНО
Завантажити рецептуриПризначення:
суха суміш спеціально розроблена для виробництва пшенично-житніх та житньо-пшеничних видів хліба за прискореною технологією, дозволяє легко регулювати кислотність виробів.
Переваги:
Спосіб застосування:
додається в сухому вигляді безпосередньо в боро шно перед замісом тіста.
Дозування: | 2 % до маси житнього борошна |
Склад: | житнє борошно, лимонна кислота (Е-330), аскорбін ова кислота (Е 300), сіль кухонна, молочна кислота (Е-270), солодове борошн о, діацетат натрію (Е-262) |
Енергетична цінність: | 206,4 ккал/ 862,8 кДж |
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: | білки – 5,6 г; жири - 1,07 г; вуглеводи – 46,3 г |
Маса нетто: | 10 кг -1,5% |
Вид упаковки: | паперові багатошарові мішки |
Строк придатності: | 12 місяців |
Умови зберігання: | температура не вище 25ºС; відносна вологість повіт ря не вище 75% |