Суха закваска «Мастер Бейк У»

Суха закваска «Мастер Бейк У»

суха суміш спеціально розроблена для виробництва пшенично-житніх та
житньо-пшеничних видів хліба за прискореною технологією, дозволяє легко регулювати
кислотність виробів

Завантажити рецептури

Призначення:

 

суха суміш спеціально розроблена для виробництва пшенично-житніх та житньо-пшеничних видів хліба за прискореною технологією, дозволяє легко регулювати кислотність виробів.

 

Переваги: 

 

  • дозволяє відмовитися від складного і тривалого процесу виведення житніх заквасок і перейти на однофазне приготування тіста;
  • змінюючи дозування «Мастер Бейк У» можна легко контролювати і отримувати необхідну кислотність готових виробів. Це дозволяє розширити асортимент продукції. поліпшує смак і аромат готових виробів, підвищує еластичність м'якушки.

 

Спосіб застосування:

 

додається в сухому вигляді безпосередньо в боро шно перед замісом тіста.


Параметри технологічного процесу:
Температура тіста після замісу, °C 26 – 28
Тривалість бродіння тіста, хв. 20 – 30


Параметри вистоювання тістових заготовок:
температура, °C 35 – 37
відносна вологість, % 75
тривалість, хв. 50 – 55

Дозування: 2 % до маси житнього борошна
Склад: борошно житнє пропарене, кислота лимонна (Е-330), кислота аскорбінова (Е 300), сіль кухонна, кислота молочна (Е-270), борошно солодове, натрію діацетат (Е-262)
Енергетична цінність: 206,4 ккал/ 862,8 кДж
Харчова (поживна) цінність в 100 г продукту: білки – 5,6 г; жири - 1,07 г; вуглеводи – 46,3 г
Маса нетто: 10 кг -1,5%
Вид упаковки: паперові багатошарові мішки
Строк придатності: 12 місяців
Умови зберігання: температура не вище 25ºС; відносна вологість повіт ря не вище 75%
Рецептури